Bladwijzers

Blade jager

Alternatieve namen: Blade jager

Blade Hunter Game: evenementen uit het rijk van de fantasie.

Het browsergame Blade Hunter is een RPG-vechtspel en is ontworpen voor spelers die verliefd zijn op fantasie, waar je kunt verwachten om draken, goochelaars, stenen golems te ontmoeten.

Fans van het genre zijn al begonnen met het spelen van Blade Hunter en bestuderen de uitgestrekte fabelachtige landen, waar ze zich ook bevinden. De geschiedenis van dit onbekende land is veranderlijk en onduidelijk tot het einde. Het is alleen bekend dat de oorlog van goede en kwade machten niet vermindert. Eens presenteerden de goden de lichte en donkere zwaarden, begiftigd met onverslaanbare kracht, maar de armen van de kant van de wereld waren in zeven delen verdeeld. Ze zijn nog steeds bang voor de aanhangers van de duisternis, maar niet meer in dezelfde mate.

Light wist de Dark Blade te stelen en verborg zich op een hoge berg. Al een tijdje gaf het een goede kans in de confrontatie, maar de vijand vond een manier om zijn wapen terug te brengen, en nu wordt de wereld opnieuw bedreigd met onderdompeling in eeuwige chaos en duisternis.

Zijn de voorstanders van het licht in staat om de komende strijd te winnen, of zijn ze voorbestemd om te sterven in een ongelijke strijd? Van je acties hangt af van wat de voortzetting van het verhaal zal zijn. Dapper om het spel Blade Hunter te spelen, als weerspiegeling van de aanvallen van een groot aantal vijandelijke troepen.

Geeft de hoofdmomenten van het spel weer.

De meeste 2D-gevechten, dit product ziet er schitterend uit, betoverend, met een dynamisch ontwikkelende verhaallijn en kleurrijke speciale effecten. De grafische afbeeldingen zijn behoorlijk, en je kunt zelfs de individuele details van de afbeeldingen zien. Wat betreft de bewegingen, ze komen in twee richtingen langs de site: links / rechts.

Elke speler wacht op Blade Hunter om zich te registreren, waarna hij kiest en de controle over zijn personage overneemt. Deelnemen aan veldslagen zal constant moeten plaatsvinden, zodat de groei van de carrière verzekerd is. Gevechten komen niet automatisch voor, maar met directe deelname, dus leer snel door de toetsen te zoeken om op tijd combo's te maken voor het beste resultaat.

Elk gevecht, dit is iets geweldigs - een echte show. Wanneer je in een draaiende bal wringt, kun je makkelijk gamepunten sterven of hakken, afhankelijk van de talenten van de held en je behendigheid, omdat een beginner de meester kan winnen.

Kvestov veel, en iedereen biedt aan om het orakel te redden; vernietig draken met wilde zwijnen en andere monsters; bescherm bossen, grotten en eilanden. Wanneer de taak is voltooid, geeft de verdeling van sterren je voortgang weer in drie posities:

  • Kombo
  • Battle Style
  • Passing time

Grijp nu de vallende borst, pak het gevallen goud en bonussen op. Meer voltooide taken brengen ervaring met zich mee, en hij helpt om het niveau van talent te verhogen en extra te krijgen.

Van elke held naar zijn vermogen.

Nu kunnen iPlayer-leden Blade Hunter kiezen uit vier helden, maar pas onlangs waren er slechts drie:

  • Rogue - een nogal glad type en het is moeilijk om zijn gedachten te doordringen. Hij is een verraderlijke tegenstander en een slimme schurk, maar als hij het woord geeft om de missie te voltooien, zal hij het zeker doen.
  • De ridder is een betrouwbare wapenpartner. Zijn ervaring en verantwoordelijkheid verzekeren overwinning, zelfs in de omgeving van bijzonder krachtige vijanden.
  • Valkyrie - weeft de betovering van illusie en zal de gedachten van de vijand vertroebelen, hem dwingen te geloven in het niet-bestaande. Ze is gevaarlijk en charmant, en niet iedereen kan met haar concurreren op het slagveld.
  • Mechanik - nieuw voor het gezelschap van de drie-eenheid, en daarom zelfvoorzienend en zelfverzekerd. Zijn kracht is verbazingwekkend, omdat hij is bewapend met een enorme hamer, die onherstelbare schade aanricht aan het vijandelijke kamp.

Gebruik de speelervaring van Blade Hunter om veldslagen en oorlogen te winnen. Sluit je aan bij gilden, jaag op bazen, help elkaar met middelen en ervaring, neem deel aan PvP-gevechten.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more