Bladwijzers

Bless Online

Alternatieve namen: Bless Online

BlessOnline - gratis multiplayer role-playing game client fi genre ontwikkeld in middeleeuwse stijl. Project van het Koreaanse bedrijf Neowiz staat om een ​​serieuze concurrent huidige games van soortgelijke onderwerpen uit te voeren. Het spel is geïnstalleerd op BlessOnline moderne Unreal Engine 3 en graphics is een van de voordelen van de virtuele wereld. Het perceel op het eerste gezicht lijkt misschien bekend voor, maar het duurde dicht gameplay, zult u veel interessante punten te vinden. Onverzoenlijke vijanden die tot twee facties zoals Union en Hieron kan nog steeds een gemeenschappelijke taal niet vinden. Als onderdeel van de strijdende partijen te voldoen vertegenwoordiger van verschillende rassen. Hete strijd en vervolgens woedt op de gaming locaties. Je verwacht luchtgevechten, beleg kastelen, epische veldslagen op het land, een onvergetelijk avontuur in elke hoek van het onmetelijke universum. Geen wonder dat het project werkten er ongeveer 150 mensen, het product bleek echt waardig en veelbelovend. Waarom ga je niet zelf te maken in deze?

Om de gameplay te komen, moet je downloaden en installeren van de client op je PC. We zijn blij om te willen duiken in de maalstroom van fantastische gebeurtenissen dat dit niet per se een fancy computer. Zelfs als uw vriend heeft een bescheiden ijzerparameters, het maakt niet uit. Na de systeemvereisten voor dit spel is heel loyaal en niet schrikken gebruikers, maar eerder het tegendeel, bij te dragen aan het verhogen van hun nummer. Ja, en de client installatie proces is vrij eenvoudig. Vergeet alleen niet dat je moet eerst een account aanmaken. BlessOnlineregistratsiya duurt slechts een paar minuten. Voer het e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord. Dan bent u op elk gewenst moment handig voor je staat zullen zijn om het spel in te voeren.

Beginnen met het spel online BlessOnline spelen, moet u beslissen wat er zal je held zijn. De keuze wordt gegeven maar liefst 10 rassen en 8 klassen. Je vaardigheden zal grotendeels afhangen van behoren tot de klasse. Perechislimihvseh

- Bersreker (sterke punten, waardoor de dood, suggestief tegenstanders vrezen, niet gewend zijn om toe te geven)

- Guardian (de dappere verdedigers van het rijk, die altijd klaar om op te staan ​​om de laatste, en hun zwaard en schild zijn betrouwbare assistenten)

- Ranger (uitstekend spionnen, tovenaars houden vallen zijn in staat om de vijand onverwacht geraakt van een afstand);

- Paladin (krachtige, goed getrainde soldaten, is er iets goddelijks en majestueus)

- Mage (leven onder de wetten van de magie en logica wijze mannen, velen van hen hebben de neiging om nieuwe spreuken te creëren)

- Warlock (wizards en tovenaars verraderlijke om demonen uit andere dimensies lijken)

- Mystic (een perfect uitgebalanceerde klasse, waarvan de leden om de aanvallen betrokken zijn, en voor de verdediging, en zelfs in staat om te genezen)

- Assassin (professionele moordenaars, verschillende onverwachte acties en geheimzinnig, naast ze verrassend wendbaar).

BlessOnlinebesplatno biedt aan een van de bovenstaande personages. Controle van uw held, moet u al het mogelijke doen om het te zien ontwikkelen. Take care, en dat de soldaat was goed bewapend. Merk op dat de beschikbare wapens, hangt af van wie je bent. Dus er komt een tijd om uit te gaan naar de uitgestrektheid van gaming locaties en neem BlessOnlineigrat ten volle! Uitvoeren van verschillende taken, dapper toetreden tot de strijd, krijg bondgenoten en bewijzen aan iedereen om hen heen, dat zijn niet alleen in staat om te overleven te midden van al deze chaos, maar ook een redelijke positie. Houd in gedachten dat de krachten moeten worden vergeleken met de echte spelers die precies hetzelfde als u uw wensen en ambities hebben. Maar de nederlaag van de vijand - een waar genoegen!

Game is in staat om rente en doorgewinterde gamers en mensen die nieuw zijn in de wereld van de fantasie. Waarderen zijn verdiensten, hebben allemaal ervaren op hun eigen ervaring. Laat gerechtvaardigde stoutste verwachtingen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more