Bladwijzers

Bloedlijn: Helden van Lithas

Alternatieve namen:

Bloodline: Heroes of Lithas is een RPG-game voor mobiele platforms. De graphics zijn uitstekend, alles ziet er prachtig uit in het spel, de effecten tijdens het gevecht zijn erg kleurrijk. Zowel de muziek als de voice-acting van de personages dragen bij aan de sfeer. Je zult zeker genieten van het spelen van Bloodline: Heroes of Lithas, hier moet je een enorme fantasiewereld verkennen aan het hoofd van een detachement krijgers.

Ga naar de wereld van Lythas en probeer de Hoge Wachter te worden als je kunt. Daarna moet je veel reizen om de orde in de fantasiewereld te herstellen.

In een enorme speelruimte leven veel verschillende rassen.

Hier zijn er enkele:

  • Lycans
  • Demonen
  • Halfgoden
  • Elfen
  • Orks

en nog veel meer.

Vanwege de uitstekende kwaliteiten van een leider, alleen jij kunt een team van verschillende wezens leiden.

Verzamel een team bestaande uit sterke vertegenwoordigers van verschillende rassen. Probeer er een team van te maken dat bestaat uit vechters van verschillende stijlen. Om vijanden voor je te winnen, moet je zowel jagers hebben die gespecialiseerd zijn in langeafstandsgevechten als krachtige krijgers die niet bang zijn voor close-combat. Je kunt ook niet zonder ondersteunende eenheden en magiërs.

Alle jagers zijn ingedeeld naar rang, hoe meer sterren, hoe waardevoller de krijger voor je staat. Door scherven te verzamelen, kun je de rang van elk lid van je groep verbeteren.

Leer hoe vertegenwoordigers van verschillende culturen van de wereld van Litas leven, hoe je ze behandelt, zal in de toekomst veel bepalen.

Probeer zoveel mogelijk gebieden te verkennen. Dit is de enige manier om geschikte jagers voor je squadron te vinden en de meest waardevolle artefacten en wapens te krijgen. Elke krijger in je squadron heeft zijn eigen karaktereigenschappen, evenals unieke vaardigheden die je kunt veranderen en versterken.

Communiceren met verschillende personages tijdens uw reizen. Je krijgt zelfs de kans om een romantische relatie te hebben.

Vernietig de manifestaties van chaos in de wereld, laat de strijd tussen verschillende clans deze magische wereld niet vernietigen.

Al je prestaties worden gepresenteerd als trofeeën in de grote hal van je clan.

Het vechtsysteem is eenvoudig. Gevechten vinden automatisch plaats. Je hoeft alleen maar te kiezen wanneer en welke van de speciale aanvallen je wilt gebruiken tijdens het gevecht en je moet je bezighouden met het aanwijzen van doelen door te kiezen welke van de vijanden je jagers zullen aanvallen. Soms kan de uitkomst van de strijd hiervan afhangen.

Log vaak in en ontvang dagelijkse en wekelijkse beloningen voor uw bezoek.

Pas vooral op dat u de seizoensvakanties niet mist. Op zulke dagen worden speciale evenementen gehouden met wedstrijden en waardevolle prijzen.

In de winkel heb je de mogelijkheid om de zeldzaamste en krachtigste jagers te kopen, zowel voor in-game valuta, die je kunt krijgen door missies te voltooien, als voor echt geld. Daarnaast zijn boosters en uitrustingsitems te koop. Wanneer u aankopen doet in de winkel, betuigt u uw dankbaarheid aan de ontwikkelaars waar ze blij mee zullen zijn. Dit maakt het spel een beetje makkelijker voor je, maar het belangrijkste hier is niet de hoeveelheid geld die je uitgeeft, maar je vaardigheden.

U kunt

Bloodline: Heroes of Lithas gratis downloaden op Android door op de link op deze pagina te klikken.

Red de sprookjeswereld van de ondergang, installeer het spel nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more