Bladwijzers

Bloodmoon

Alternatieve namen: Bloodmoon

Bloodmoon online - fantastisch browser-based multiplayer role-playing game. Project van Playa Games GmbH in populaire stijl Vampires verrukken gebruikers vooral realisme. Dankzij hoogwaardige 2D graphics zippen gebeurtenissen voordat je letterlijk adembenemend, want het lijkt erop dat alles werkelijk aan de hand is. Bloodmoon begint te spelen, zal je een duik in de draaikolk van onvergetelijke avonturen. U verwacht een bloedige strijd plaats over de hele wereld. Veel echte spelers zijn uw potentiële tegenstanders, zodat een probleem met wie vechten nooit zal optreden. Daarnaast zal u worden vergeleken met de gehate vijand krachten, om een ​​enorme hoeveelheid gevaarlijke testen gaan. Grote verscheidenheid aan de meest uiteenlopende quests zal je niet laten zitten voor een minuut. Uitvoeren van diverse taken, zodat je te ontwikkelen en sterker. Vanaf onervaren vechter je weg in deze verwarde wereld, zal binnenkort in staat zijn om trots en glorie, en potentiële kansen. Duizenden spelers over de hele wereld hebben zich aangesloten bij het project. Verlies niet hetzelfde moment en je vraagt ​​je af! Breng uw vrije rijk!

Opgemerkt dient te worden dat de systeemeisen niet een belemmering voor de uitvoering van de ambitieuze plannen geworden. U kunt de gameplay passeren, zelfs met minimale configuratie van de computer. Natuurlijk, mits de pc is aangesloten op het internet, maar ook een moderne browser. Bovendien, niets te installeren en hoeven niet te worden gedownload. Deur naar de sombere wereld van de open Bloodmoon eenvoudige registratie. Om een ​​account aan te maken, alleen in een paar velden bijbehorende formulier in te vullen. Voer uw gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord. By the way, moet u geheel akkoord met de algemene voorschriften en bepalingen van het ontwerp eenmaal al besloten om Bloodmoon spelen.

Dus, wat wordt verlangd van beginnende Bloodmoon spel in de eerste plaats? Uiteraard selecteert u de juiste klasse. Blood Moon spel stelt voor om deze klassen te gebruiken als vampieren, weerwolven en jagers. Elke factie heeft zijn eigen kenmerken en, natuurlijk, verschillende verlangens. Ze hebben ook sterke en zwakke punten. Maar wie je wordt, zal net zo spannend! Na het maken van uw keuze, je begint te kattenkwaad creëren en ontwikkelen van je personage. Vergeet niet dat een verhoging leidt tot uitbreiding van het scala aan mogelijkheden.

Zijn eerste baan MMORPG krijg je in het kasteel. Daarna de held gaat naar de plaats van geladen zoektocht. Maar maak je niet verwachten dat je je bestemming te komen zonder incidenten slagen. Ontmoeting met een grote en verschrikkelijke rat die opduikt met de gateway kan een onaangename verrassing voor degenen die niet graag verrassingen. Maar de dappere hart en het vermogen om goed te reageren op ongewone situaties te helpen verslaan de kwade schepsel. Overwinning hangt af van de kenmerken, zodat uw onmiddellijke doel is om ze te verbeteren tijdens de gameplay. Gevechten automatisch uitgevoerd. U kunt kijken hoe ze elkaar kunnen vallen om concurrenten te ontmoeten en juichen voor je held! In deze situatie is de belangrijkste geloof geluk!

Tijdens het spel zul je verschillende dingen gebruiken. U kunt ze kopen in speciaalzaken. En apparatuur die u nodig hebt, en allerlei drankjes en bloedige stenen. Om alles wat je nodig hebt en verhogen het alter ego van de held moet je zoveel missies uitvoeren. Veel succes - beloont in de vorm van geld en ervaring. Go for it! U wilt er zeker van?

VBloodmoon online hebben de mogelijkheid om een ​​gilde. U kunt kiezen voor zichzelf een van de bestaande gilden of om een ​​nieuwe te regelen. Als lid van het gilde, zal je constant met vrienden communiceren via een speciale website. Er zullen ervaringen te delen, krijgen waardevolle adviezen, om hun standpunt kenbaar te maken.

Project wordt steeds meer en meer populair, niet alleen vanwege al het favoriete onderwerp van vampiers, maar ook vele andere functies. Daarnaast is de ontwikkelaars beloven om hun creatie te verbeteren, tot vreugde gebruikers nieuwe functies. Jongens van Duitsland weet hoe reizigers van het internet te behagen, zie voor jezelf! Geniet van het spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more