Bladwijzers

Bloedige piraat

Alternatieve namen: Bloedige piraat

Bloody Pirate Game: Anime Pirates Attack!

Verzamel alles aan boord van een piratenschip-spel Bloody Pirate, uitgebracht als alternatief verhaal "One Piece". Dit is een browsergebaseerd MMORPG-product in het anime-genre, en aangezien Japanse tv-series en strips al lang geliefd zijn bij de Europese samenleving, is het niet verrassend dat zoveel fans zich rondom de 'Blood Pirate' verzamelden.

Als het speelgoed Russified is, kun je Bloody Pirate zonder problemen spelen, hoe meer je moet communiceren met de personages, leidende dialogen en ontvangende taken. De ontwikkelaars besloten de gameplay niet met speciale effecten te belasten, en zo'n moderatie deed het goed. Maar de heldere kleuren en herkenbare stijl van het uiterlijk van de personages op hun plaats, als een kenmerk van de Japanse "keuken" van strips, tv-shows en spelproducten.

Op het spel als geheel kan gezegd worden dat het er fatsoenlijk, helder en aantrekkelijk uitziet. Evenementen ontwikkelen zich dynamisch, speurtochten en gevechten in overvloed om een ​​vinger aan de pols te houden.

Six-klassen voor choice

Bloody Piratenregistratie is eenvoudig, omdat u waarschijnlijk een e-mailadres hebt. Dit moet u in de bovenste kolom en onder - 6 tekens van het wachtwoord opgeven en opnieuw invoeren om te controleren of de spelling correct is. Zet een vinkje dat we akkoord gaan met de regels en klik op de registratieknop. Maar als u een account hebt op VKontakte, Twitter, Facebook, Google+, kunt u zich aanmelden met hun hulp.

Nu zullen we de vertegenwoordigers van de klassen bestuderen die je in de game vertegenwoordigen.

  • Navigator. Wilt u een cursus bouwen? Hij zal altijd helpen.
  • Summoner, die volledig zal doorgaan voor het orakel of de magiër.
  • Warriors. Als je brute kracht en spieren moet gebruiken om te spelen, is het aan hem.
  • Mechnik gewapend met een zwaard, dat zo helder is, en lost alle vragen op met een mes in de aanslag.
  • Een shooter is gespecialiseerd in het van een afstand vernietigen van de vijand en het gooien van pijlen naar hem.
  • Bard, hij is een troubadour, hij is een muzikant. Muziek is alles voor hem, en hij gebruikt het om de stemming te bepalen, of om de vijand te verslaan.

Onder de personages bevinden zich vrouwelijke en mannelijke afbeeldingen die hun beroep uitoefenen. Dienovereenkomstig heeft de reeks kenmerken ook een individueel karakter en moeten ze nauwkeurig worden bestudeerd om op een comfortabele manier verdere vooruitgang te boeken in de spelruimte.

We pompspieren, vaardigheden en ervaring

Elk personage in het begin eenvoudig en inferieur aan een sterkere tegenstander. Om zijn karakteristieken te vergroten, moet je constant oefenen in het passeren van missies en deelnemen aan veldslagen tegen monsters of spelers. Dergelijk werk zal de held een ander nut brengen in de vorm van extra uitrusting, assistenten en selectie van zeilschepen.

In de allereerste minuten sta je op het scheepsdek in het gezelschap van andere piraten en krijg je je eerste missie. Run it is uiterst belangrijk, anders kom je niet verder in de plot. Ontvang voor elke succesvolle missie een beloning en geef bonussen uit om extra vaardigheden en andere dingen te verwerven. Gevechten en zoektochten worden afgewisseld, wat het mogelijk maakt een pauze te nemen van de eentonigheid aan acties en verschillende territoria te bezoeken.

Battles in Bloody Pirate spelen zich af op het principe van stap-voor-stap acties, wanneer je een opdracht geeft aan een gevecht, verander je in een externe waarnemer, waarbij je kennis neemt van het werk dat gedaan is aan de capaciteiten van personages.

De keuze is PvE of PvP gevechtsstanden. Als je niet wilt concurreren met de krachten van de spelers, ga dan naar de verdediging van kerkers, de ontwikkeling van de ruimte en andere avonturen. Maar nadat je de uitdaging van een andere gamer hebt geaccepteerd, ga je naar de Arena, waar je je eigen tactieken in al zijn glorie kunt demonstreren.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more