Bladwijzers

Bloons TD 6

Alternatieve namen:

Bloons TD 6 torenverdedigingsspel. De game heeft prachtige cartoon-graphics, leuke muziek en stemacteren. Het is jouw taak om gevechtseenheden langs het pad van de ballen te plaatsen op strategisch voordelige plaatsen waar ze de grootste schade kunnen toebrengen.

Zodra je Bloons TD 6 begint te spelen, moet je een korte tutorial doorlopen, waarin je wordt uitgelegd wat er van je wordt verlangd in dit spel. Daarna zal je moeilijke pad beginnen.

Je moet de apen helpen de gemene en verraderlijke legers van ballonnen te verslaan. Dit is een al lang bestaand conflict, en hier hebben we het over het zesde deel van de confrontatie.

Veel uitdagende taken wachten op je in het spel:

  • Zet troepen in
  • Kies het ontwikkelingspad voor alle krijgers
  • Ingezette strijders verbeteren
  • Kies welke van de helden de beste leider zal zijn in de komende strijd

Nu over dit alles in meer detail.

Het conflict waaraan u deelneemt, begon lang geleden. Ballonnen probeerden de apensteden over te nemen. De apen waren op hun beurt erg in verlegenheid gebracht door zo'n gemene aanval en besloten de vijandelijke legers uit te roeien. Darten werden gekozen als wapen voor de strijd, maar naarmate de gevechtssituatie oplaaide, kwamen ook zwaardere wapens in het spel.

Je hebt 22 soorten gevechtstorens gebouwd door apen. Elk van hen is een formidabel wapen op zich, maar je kunt ze nog dodelijker maken door een van de drie upgradepaden te kiezen. Elk van de paden geeft toegang tot gevechtsvaardigheden die uniek zijn voor die toren.

Geen leger is compleet op het slagveld zonder een generaal. Kies uit 13 leidershelden met elk twee unieke eigenschappen. De kenmerken van de helden kunnen worden verbeterd naarmate ze nieuwe ervaring opdoen.

Als je denkt dat je zonder problemen met ballonnen omgaat, dan kom je voor heel wat onaangename verrassingen te staan. De vijand is niet zo onschuldig als het lijkt. In latere levels zul je de kracht moeten leren van gevechtsluchtschepen en enorme vliegende ballen met serieuze bescherming en dodelijke wapens die moeilijk te weerstaan zijn.

Vijandelijke legers geleid door bazen die terreur kunnen veroorzaken. Je zult ze allemaal moeten vernietigen.

Tijdens het spel verdien je beloningspunten, waarvoor je nieuwe gevechtseenheden kunt ontgrendelen en sterkere leiders kunt inhuren in de trofeeƫnwinkel.

Je zult je niet snel vervelen met meer dan 50 met de hand getekende kleurrijke kaarten.

De ontwikkelaars werken het spel bij. Op het moment dat u deze beschrijving leest, kan het aantal locaties al flink zijn toegenomen. Het is mogelijk om zelfstandig nieuwe levels en zelfs hele scenario's te creƫren.

Speel overal, geen internetverbinding nodig om te spelen. Maar er is ook een coƶperatieve modus die maximaal 4 spelers ondersteunt. Speel met maximaal drie van je vrienden en ontdek wie van jullie beter kan omgaan met hordes lastige ballonnen.

Bloons TD 6 gratis downloaden op PC, het zal helaas niet werken. Je kunt deze game tegen een zeer lage prijs kopen op de Steam-portal of op de officiƫle website.

Begin nu met spelen! Laat de brute ballonnen schattige en zelfs een beetje grappige apen niet beledigen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more