Bladwijzers

Fans

Alternatieve namen: Fans

Niet zo lang geleden verscheen op het internet een groot en spannend spel voor voetbalfans. Ben je verbaasd? Dit klinkt wellicht vreemd, maar nu de fans een kans om gelijkgestemde mensen te vinden, praat met mensen die wroeten voor hetzelfde voetbalteam, dat zowel u als een interessant spel te spelen. En het kan gelijktijdig worden uitgevoerd.

Speciaal voor mensen die van voetbal houden en iedere seconde kan alleen maar praten over je favoriete team, de laatste wedstrijd en fijne gehamerd penalty gevestigde online spel opkomst. Fans online - is een spel dat je meeneemt naar een wereld waar iedereen houdt van voetbal, waar iedereen geeft om zijn favoriete team. Online game fans is dit je kans om dezelfde mensen te vinden, net als jij, die leven voor het voetbal. Deelnemen aan een project, waarin een groot aantal mensen uit verschillende delen van onze planeet, die reikhalzend elke nieuwe kampioenschap spel en plezier met gelijkgestemde mensen te bespreken wedstrijden, waardoor de vriendschap tussen de fans in het echte leven te versterken.

Doe mee met het spel aanwezig is zeer eenvoudig geweest, het spel vereist geen installatie op de harde schijf nodig hebben en draaien op elke computer. Join Fans - een paar eenvoudige stappen. U zult

· Voor uw naam,

· Voer het e-mailadres

· Maak een wachtwoord

· Accepteren ook een gebruikersovereenkomst.

Nu moet je het team waarvoor je ziek bent te selecteren en maak uw profiel. Fans online registratieproces succesvol was en kun je het spel starten.

U moet de gezondheid van je karakter, zijn kracht, behendigheid voor het personage te controleren, omdat het mogelijk maakt meer om de vijand te raken en vermijd voltreffers voor sluwheid, vindingrijkheid en woede. Dat is alles wat je nodig hebt karakter te vechten door te brengen. Dan zul je in staat om het team waarin de andere spelers wroeten voor dezelfde voetbalclub als je lid wordt. U zal actief worden betrokken bij bende leven. Het team moet door de levels te verplaatsen, zal deze punten te scoren. Fans online spel geeft je de mogelijkheid om de taak die teams krijgen te voeren. Taken kunnen verschillend zijn:

· Overwinning op rivalen in de regio,

· Strijd om het stadion,

· Biljart,

· Shiz op het veld,

· Werken op een bouwplaats.

Opgemerkt wordt dat naast dit team heeft een gemeenschappelijke eigen, die wordt gebruikt om diverse verbeteringen schaffen. Daarnaast heeft elk team heeft een EHBO-kit, waarmee elk lid van het team is in staat om zichzelf te herstellen van een bepaalde hoeveelheid van de gezondheid punten. Brigades kunnen ook deelnemen aan wekelijkse toernooien brigade, wat resulteerde in de sterkste teams worden bepaald.

Play Game Fans Online is zeer interessant, want het spel heeft een praatje en een forum waar fans onderhandelen verschillende voet onderwerpen, publiceer nieuws voetbal en op zoek naar vrienden. Speel het spel online Fans houden zelfs degenen die niet het gevoel een voetbalfan, omdat het spelen zul je dat voetbal te zien - het is niet alleen een spel, maar een hele wereld die kan iedereen verrassen. Speel Fans vindt u meer willen, want het is een project dat zal u toelaten om een ​​direct deel te nemen aan discussies over je favoriete voetbalclub thema, samen met andere leden van het netwerk. Hier heb je de kans om niet alleen te spelen, deel te nemen aan de gevechten fans naar de sportschool en geef je personage een mooi uitzicht, maar ook om te communiceren met je vrienden, het aanpassen van hen prive berichten en praten over voetbal praten. Fans kunnen elkaar spelen. Verspil geen tijd tevergeefs, presentielijst in het spel en genieten van de voetbal stemming en spannend spel.

 

Fans van online registratie