Bladwijzers

Bombiki

Alternatieve namen: Bombiki

Bombiki spel is een fascinerend geanimeerde computerspel. Dit spel vereist geen download, en als een spel Worm.

Game Bombiki registratie is zeer snel en zal u geven geen problemen. Om u te registreren in het spel moet je Bombiki online opgeven

 1. Zijn e-mail.
 2. Wachtwoord voor aanmelding bij je account.

Bombiki spel waarin je kunt vechten met spelers met een mysterieuze armen. Tijdens het spel, kunt u alleen gebruik maken van uw toetsenbord om de taak zelf te vergemakkelijken.

Je moet het spel Bombiki spelen tegen krachtige monsters, bezighouden Boerderijtje op planten, alsook om een ​​relatie te beginnen.

Verbazingwekkende anime karakters, heldere, kleurrijke kostuums zullen genieten van alle meisjes, en een uitstekende speciale effecten en actiescènes voskhittelnye zal geen mens te voldoen.

Game Bombiki u helpen met vergoedingen om je tijd door te brengen!

Speel Bombiki U krijgt kennis te maken met een aantal kenmerken van het spel:

 1. Cute tekens: leuke karakters, die zijn gemaakt in anime-stijl maken het spel meer spectaculair. Dankzij hen het spel, kleurrijk en helder. Ook kunt u proberen op verschillende kostuums zijn karakter, waardoor het een bijzondere persoonlijkheid geeft.
 2. Battle Modes: U kunt genieten van diverse combat modes, bijvoorbeeld om andere spelers te vechten of om de meest krachtige monsters van de campagnes uit te lokken.
 3. Muzikale begeleiding: het spel heeft een ontspannende muziek en geluidseffecten in de strijd, dat maakt het spel nog leuker en aantrekkelijker.
 4. Ongebruikelijk Wapen: Je moet vechten met de hulp van de lucht kleppen, bakstenen, koelkasten, shuriken en niet alleen.
 5. Uitstekend speciale effecten: elk personage heeft zijn wapens en acties die bepaalde speciale effecten hebben. Dat maakt het spel kleurrijker.
 6. Het bouwen van apparatuur: dit spel is een geavanceerd systeem waarmee spelers te creëren, verbeteren en gem plakken in de versnelling. Dit maakt de speler meer.

Game Bombiki online elke personage heeft bepaalde kenmerken:

 1. Strength - een maat voor de volledige gevechtskracht van elk karakter. Kracht is afhankelijk van de apparatuur en functies.
 2. Attack - een indicator die de mogelijkheid van schade veroorzaakt door je karakter verhoogt, maar het vermindert de aanval snelheid.
 3. Agility - een maatregel die aanval snelheid van je personage beïnvloedt en verhoogt zijn energievoorziening.
 4. Protection - een maatregel die schade vermindert en verbetert de gezondheid.
 5. Geluk - een maatregel die de mogelijkheid om met succes schade toebrengen aan je tegenstander raakt, terwijl het negeren van zijn verdediging.
 6. Schade - is het begin, dat je je vijand kan veroorzaken in de strijd.
 7. Shield - een maatregel die schade vermindert.
 8. Gezondheid - een maat voor de maximale hoeveelheid levenspunten.
 9. Energie - een indicator die wordt verbruikt tijdens het gebruik van vaardigheden en bewegingen.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more