Bladwijzers

Boek van Camelot

Alternatieve namen: Boek van Camelot, Camelot Book

Online spel Book of Camelot - Gratis MMORPG fantasy genre met elementen van de economie en strategie. Virtuele werkelijkheid neemt u mee naar de sfeer van legendes en mythen die de overhand hebben gekregen in de hoofden van de bewoners van het middeleeuwse koninkrijk van Camelot. Beginning Book of Camelot spelen, kunt u teruggaan honderden jaren geleden, zal een ontmoeting met koning Arthur en dappere ridders. Degenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis, is het bekend dat de Middeleeuwen was saai en grijs, en de mensen zijn bijgelovig. Echter, met dit in het Boek van Camelot online je niet onder ogen zien. Integendeel, de gameplay is kleurrijk en uitermate positief. Je speelt Book of Camelot, genieten van prachtige graphics. Snelle ontwikkelingen en spannende avonturen zal vooral de liefhebbers van ontsnappen van de dagelijkse routine. Na registratie Boek van Camelot zal worden doorgegeven, zult u niet een geopende rand van verschillende dingen te vinden. Immers, moet je je leger te creëren, en bouwen een nederzetting, en accumuleren middelen, en de controle van de economie. Blij dat de kansen voor alle gebruikers gelijk ontwikkeling. Dus, steeds een inwoner van het middeleeuwse Europa, weet je, kracht besteedde meer dan gecompenseerd. U die geen van beiden onafhankelijk zijn, kan niemand hun gezag of significante voordelen te duwen.

Project beschikbaar is voor alle nieuwkomers. Systeemvereisten zijn minimaal:

 • Besturingssysteem Windows
 • Heeft ondersteuning voor Flash
 • Datum FlashPlayer
 • Schermresolutie van 1024 bij 768 pixels

Registreert zich in het spel Book of Camelot niet veel tijd in beslag nemen. Hier kunt u de afbeelding, die zal verschijnen in de game wereld te selecteren. Maar eerst moet u gegevens invoeren, zoals:

 1. Speler naam
 2. Wachtwoord
 3. E-mail
 4. Sex

Natuurlijk, wilt u snel een deel van de bruisende leven van het koninkrijk geworden. U zult zeker proberen om de dienst van Zijne Majesteit gaan. Maar maak je geen paarden rijden! Evenwichtige spel Book of Camelot online vereist een zekere tests om privileges te verkrijgen. Dus in eerste instantie niet verachten werken aan het zware werk, zoals een portier in de haven of vechter ratten. Als zarekomenduete goed, steeds meer in het verschiet. Streef ernaar om trouw te dienen het koninkrijk en uiteindelijk bereikt de gewenste hoogte.

Zorg goed voor je reputatie. Begrijp dat je toekomst hangt af van het pad dat de eerste stap zal maken. Speel Book of Camelot mogelijk als een verdediger van het vaderland en de rol van zwervende bandieten. Pad gerespecteerd krijger of dief gejaagd - het net hangt op je gedrag!

In welke situatie zou je niet worden gevangen, moet je zorgen van zijn ontwikkeling. Parameters worden gescheiden door de tekens:

 • Door
 • Agility
 • Grondwet
 • Endurance

Boven hen stijgen en moeten werken. Immers, aan de manier waarop je nodig hebt om vijanden te hebben in grote lijnen te maken meer kracht, verhoogt de gezondheid punten en ervaring opdoen.

Naast de fundamentele parameters daar aan het vechten vaardigheden die kunnen deelnemen aan duels, belegeringen en clan wars. Boek van Camelot online spel biedt de mogelijkheid om te vechten, na het bereiken van een bepaald niveau. Toegepaste tactiek en correcte berekeningen zijn afhankelijk van de toekomstige overwinningen. Een andere ontwikkeling van de held is afhankelijk van een aantal speciale technieken

 • Iron huid
 • Bel Nature
 • Blessing
 • Krachtige punch

Speelt ook een belangrijke rol uitrusting en bewapening.

Dingen uit het arsenaal, evenals elixers zijn gekocht in een winkel voor de handel game geld (goud) . Bij het beleggen echt, kunt u een bezoek de winkel en betaald. Kwaliteit apparatuur verhoogt de kans op een gevecht, dus besparen op dit mag niet. De keuze van de wapens zullen blij zijn met u:

 • Swords
 • Messen
 • Assen
 • Toverstokjes van verschillende soorten

Miracle potions verdeeld in gezondheid en het verminderen drug elixir toeneemt bepaalde indicatoren.

Speel het spel online Boek van Camelot kan deel uitmaken van een clan. Verdedig het kasteel samen, gaan in geheime oorlogen, het maken van uitstapjes naar vijandelijk gebied - dit alles zal je leven rijk en leuk te maken.

Maar niet alleen militaire actie is de betekenis van je bestaan. Keuze uit 13 civiele beroepen laat je personage te vinden van een geschikte deal.

In ontwikkeling beroepen, moeten worden aangepakt:

 • Bouwplaats van forten en kazernes
 • Voor de verzorging van haar nederzetting
 • Produce kristallen en andere hulpmiddelen
 • Maak een nieuwe objecten

Of, ga naar het einde, om te gaan vissen! Dit zal helpen verlichten van stress en te ontspannen. Om echt te elimineren de verveling, je zielsverwant. Het spel mag het huwelijk! Dit gebeurt in een speciale tempel.

Speel het spel online Boek van Camelot zal op uitgebreide locaties. Geloof dat er een plek om te zwerven! Gewoon niet waakzaamheid verliezen! Je wilt het maximale niveau van 75 te bereiken!

Zal Kenners browser projecten niet teleurgesteld worden. Boek van Camelot is in staat om zich ervan te vergewissen zelfs grillig! Wat een lange tijd in elkaar te zetten, proberen te spelen en niet in de gaten, zoals reeds verslaafd gameplay. Laat deze bezetting brengt u echt plezier!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more