Bladwijzers

Borderlands

Alternatieve namen: Borderlands, borderlends

Borderlands Game is een spannend computerspel. In dit spel kun je spelen vanuit de eerste persoon. Borderlands gepresenteerd met elementen van shooter en role-playing.

Download Borderlands je kunt van de officiële site van het spel als je een volle achttien jaar. Voordat het spel, kunt u een video over het spel Borderlands kijken. Deze video laat u kennismaken met de verschillende functies van het spel.

Hoe Borderlands spelen U vindt in deze review.

In spel Borderlands personages hebben hun eigen eigenaardigheden. Slechts vier personages in Borderlands:

1. Mordecai - is een jager in het spel. Hij was 17 jaar oud won de wedstrijd voor de juistheid van het schieten met een revolver. Veel spelers in deze competitie, hem te beschuldigen van het schenden van het spel en sport gedrag. Sommige spelers zei dat voorafgaand aan de competitie en hij gedroeg zich onsportief. Hij reisde naar verschillende planeten te vinden dat hij geïnteresseerd is. Hij noemt dit een beter leven en gemakkelijke manier om geld te verdienen.

Specifieke feiten:

39 jaar

Kleur - turkoois,

Earth - Artemis.

2. Roland is een soldaat in het spel. Hij houdt ervan om te schieten met automatische geweren en shotguns. Roland stelt een specifieke tyurel. In aanvulling op de aanval en vechten, kan hij genezen en te herstellen munitie en beschermen zijn meester. In een multiplayer game, en het helpt hun bondgenoten. Hij is een voormalig soldaat van de organisatie "Scarlet Spear."

Specifieke feiten:

'34;

Kleur - Groen;

Planet - Prometheus.

3. Lilith is een Sirene in het spel. Het bezit psionic vaardigheden. Het kan een faseverschuiving te creëren. Tijdens de in-en uitstappen faseverschuiving sirene stuurt een schokgolf. Wanneer een verschuiving is vertegenwoordigd Lilith onzichtbaar en beweegt zeer snel. Ze kunnen alleen vechten in melee, maar voor deze het nodig heeft om eruit te komen van speciale shift.

Het is een van de zes sirenes. Alle sirenes hebben magische krachten. Maar ze weten niet hoe ze te gebruiken en wat te doen. Ze wil Serena ode te vinden om meer informatie over jezelf te leren.

Belangrijkste feiten:

27 jaar

Kleur - Roze;

Planet - Dionysus.

4. Brick weergegeven als Berserker. Kan hij naar een bijzondere voorwaarde. Tijdens deze toestand, kan hij geen pistool schieten. In deze Brick heftig aanvallende vijanden met vuisten en kunnen snel hun gezondheid te herstellen. Hij gebruikt ook de club, die zal in het spel. Het doel is om zijn vermiste zus te vinden. Hij draagt ​​als zijn mascotte poot zijn hond, die hij als kind stierf.

Belangrijkste feiten:

36 jaar

Kleur - bloedrood;

Planet - Menethius.

In spel Borderlands wapens zijn elk personage

1. Mordecai: sniper rifle, revolvers.

2. Roland: automatische geweren, shotguns.

3. Lilith: sub-machine guns, basic wapens.

4. Brick: granaatwerpers.

Speel Borderlands wordt u op verschillende planeten. Elk personage heeft zijn eigen missie.

Het spel Borderlands pc je kunt spelen in verschillende modi: single player of multiplayer.

Een veel fascinerende indrukken kunt Borderlends spel geven.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more