Bladwijzers

Borderlands 2

Alternatieve namen: Borderlands 2

Processor: Core 2 Duo / Athlon 64 X2 2. 4 GHz

RAM: 2GB

Videokaart: GeForce 8500/Radeon HD 2600

Disk Space: 13 GB

Borderlands 2 - voortzetting van de populaire first-person shooter met ruime mogelijkheden in de ontwikkeling van karakter met veel aanpasbare parameters. Dat is het verschil met andere shooters en maakte het spel zo populair dat leidde tot de aanpassing van het spel voor een breed scala aan platformen, consoles, personal computers, werd ook uitgebracht versie van Borderlands 2 mac os.

Korte

Spel Borderlands 2 neemt ons mee naar een wereld waar de gebeurtenissen plaatsvonden het eerste deel, maar vijf jaar later. Storage Secrets Revealed. Sommige avonturier genaamd Handsome Jack heeft alle eer toegeëigend voor het Warehouse team van jagers, in het kielzog van algemene aanbidding, in staat om de macht te grijpen in de Hyperion Corporation en tegelijkertijd verklaren zichzelf de nieuwe dictator van Pandora was hij. Belangrijke veranderingen begon pas heerser, met een beroep op kracht machtige corporatie. In de eerste plaats, besloot hij om zich te ontdoen van wetteloosheid, de wortel van die waren de eerste kolonisten van Pandora, en een andere manier om zich te ontdoen van hen, maar om elke laatste vernietigen, kon hij niet komen. Borderlands 2 mac - laten zien hoeveel kan meedogenloos industriële samenleving, geleid door een gek, een kleine groep van andersdenkenden zijn. Deze situatie en de gedurfde maar meedogenloze dictator volgende plannen zijn niet tevreden met de held van de Pandora team zoekers Repositories, waarvan de voordelen zo schaamteloos toegeëigend versgebakken hervormer. Maar de dictator vier slaapt en verbitterd held valt in een planetaire treinongeluk De aangepaste. Met deze en maak een reis door de wereld Borderlands 2 mac os. Je bij toeval, hebben een van de trein zeer ongeregeld personenvervoer dat ontspoord bij bestellingen Beau Jack geworden. Het eerste wat je ziet, komt naar zichzelf, is dit een leuke robot die het graf graaft, honderd ervoor dat de hoofdpersoon al naar het hiernamaals is gegaan. Na een korte uitleg die u zal nemen om de Guardian Angel, die u zal vertellen over je missie en wat precies je bent voorbestemd om Handsome Jack te stoppen en geef het niet aan hun genocide besteden. By the way, de vier belangrijkste personages uit de eerste grote deel overleefde ook, maar deel te nemen aan je missie, zullen ze niet, en soms zul je tegenkomt tijdens het spel, zoals kleine karakters.

Gameplay

Gameplay Het spel Borderlands 2 is volledig overgenomen uit het eerste deel. Voor ons is het hetzelfde first-person shooter met een uitgebreide rolmodel. Voordat het spel, kunt u kiezen voor een van de vier unieke karakters (als u hebt geïnstalleerd de add-on zal twee tekens toe te voegen) met zijn eigen sterke en zwakke punten, speciale vaardigheden, verhoogde tarieven om een ​​bepaald type van wapens te gebruiken. Onderscheid naar soort wapens niet alle soorten van slijtage te voorkomen. Het selecteren van uw arsenaal, ga je op zoek naar werk dat kan worden verkregen van een aantal van de personages of de speciale borden. Uitvoering van elke taak zal bepaalde bonussen te brengen in de vorm van geld, ervaring, items of Eris, een zeldzame kristallen nodig om wapens of vaardigheden te verbeteren. Afgezien van de unieke game mechanics en Borderlands 2 behield zijn visuele functie grafische cartoon stijl.

 

Borderlands 2