Bladwijzers

Loof

Alternatieve namen: Botva

Plant online - is een gratis browser-based spel met een mooi gevoel voor humor, eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface. In het verhaal van dit spel is de moeite waard de confrontatie schapen en varkens, die het niet kunnen verzinnen ... Speel Plant

Plant online spel vereist geen client installatie en is toegankelijk vanuit elke browser. Alles wat je nodig hebt om het spel in te voeren, is het Register Botva: op de homepage kiezen voor een game server (Adyn, Dydva, Tytra of TURBO), typt u de e-mail en wachtwoord. Klik vervolgens op "Login" en dit spel Meld Plant afgerond. Nu, wanneer de registratie is voltooid Plant, verhuizen naar een nieuwe pagina, de volgende stap is om een ​​game personage kiezen: kies de favoriete manier en een fractie vloer en komen met je karakter naam.

Plant online spel heeft twee facties, het Barantus (schapen) en Piggy (varkens). Een aantal voorgestelde karakters, twaalf in elke fractie werden zes mannelijke en zes vrouwelijke. Maak uw keuze in het uiterlijk kan zo vrij zijn, en in-game geld (groen). Nadat alle instellingen, kunt u beginnen te Plant spelen.

Oorspronkelijk Plant biedt online spel voert u de eerste taak. Voor een opdracht wordt gegeven compensatie in de vorm van gouden munten. Relatief game geld in het spel: er zijn drie game geld (aka resources) - goud, kristallen en kool (groen). Wat is de valuta?

Goud - dit is de belangrijkste game geld spel. Voor u deze munteenheid ontwikkelen en pomp kenmerken van je personage, koop apparatuur en munitie. Voor goud, moet werken op de boerderij, naar te kijken, en zelfs goud kan worden geselecteerd uit andere spelers;

Kristallen - de valuta wordt gewonnen in een mijn of in een speciale mini-game. Met deze valuta, kunt u speciale onderdelen van de uitrusting die significante bijdrage aan de overwinning in de strijd te kopen;

Groenen - de valuta is bijna een volledige analoge kristallen, die je kunt kopen, jezelf te redden van het hebben om te werken in de mijn. Maar de spelers die in guilds kunnen greens verdienen, verkopen speciale dingen op de markt voor andere spelers, of winnen in poker op de botten in de Tavern.

Menu, het selecteren van "Karakter", kun je je avatar veranderen, statistieken bekijken, maar ook kennis te maken met de mogelijkheden van het personage. Deze vaardigheden

Level - wordt de voortgang van de groei van het personage;

Strength - bepalend is voor de schade door de vijand;

Protection - detecteert schade die kan worden vergrendeld;

Agility - bepaalt de kans op ontsnapping van vijandelijke aanval;

Gewicht - om de gezondheid en de snelheid van zijn herstel te bepalen;

Expertise - bepaalt of toebrengen twee hits op een rij;

Glory - evaluatie van de morele kwaliteiten van het personage.

Speel het spel online Botva kunnen veroorloven preobretya van gehouden dieren ("huisdieren"), die zal helpen in de strijd. Maar het hoeft niet te trekken een kleine voorraad van besparingen.

Het spel heeft vele soorten armor, wapens, drankjes, en hangers. Naast de gebouwen die in het dorp (Bench, Sbytnitsa, Smid, Tavern, Boerderij, Real Estate, Sanctuary en de Well). Daarnaast zijn er nog school, Fortress, Haven, Mine (waar je werkt), Vodalka (hier kunt u avontuur, uitdaging vinden).

Speel het spel online kan worden samengesteld Plant Gilden, die zijn onderverdeeld in klassen en beroepen. U kunt kiezen voor een beroep en klasse. Hier zijn ze:

Moneybags - het gilde van kooplieden, het doel - goud;

Workaholic - Guild mijnwerkers doel - kristallen;

Hardwerkende - Guild boeren doel - Farm plezier;

Zhelezyachnik - gilde.

Elk gilde in Botva online, biedt speciale voordelen en benadrukt uw stijl van spelen.

En speel het spel online Plant kan worden samen met gelijkgestemde mensen in de clan, waardoor u een gebouw samen te bouwen, om het spel te vergemakkelijken.

Tussen twee clans in online game Botva, soms zijn er oorlogen, in het geval van ernstige onenigheid.

Game Online Plant uitgebreid genoeg en Plant na aanmelding door in te loggen in het spel, kun je veel interessante leren. Play Plant zal leuk zijn!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more