Bladwijzers

Brick-Force

Alternatieve namen: Brick-Force

Brick-ForceOnline is een verbazingwekkende multiplayer-shooter met realistische 3D-graphics van Infernum. Het vermogen om duizenden kaarten te maken, werelden te maken zoals je ziet in je dromen, te vechten of samen te werken met andere spelers, de moeilijkste problemen op het eerste gezicht op te lossen, de meest geschikte modus te kiezen en eenvoudig te genieten van de multifunctionaliteit van het project. het spel. Als je kaarten verzamelt, ontvang je waardevolle beloningen, en dit is het dubbele van je keuze, in plaats van gewoon te genieten van het bouwproces. Immers, u krijgt dus een stimulans om te werken! Succes kan iedereen zijn die op zijn minst een beetje moeite zal doen. Probeer gewoon de teleurstelling zeker!

Installeer de client op de pc U kunt onmiddellijk, zodra Brick-Force-registratie is voltooid. Het maken van een account kost niet veel tijd. Voer het e-mailadres (herhalen), het wachtwoord (herhalen) en de bijnaam in. Gebruikersovereenkomst en abonnement op het standaardnieuws. Een ander belangrijk punt is de compliantie van de computer met de systeemvereisten voor gameplay. Om Brick-Force zonder problemen te laten spelen, vergelijk de configuratie van de computer met de volgende lijst: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 besturingssysteem; Pentium IV 1.8 GHz-processor; 128 MB videokaart; vrije ruimte op de harde schijf van 2 GB en 1 GB RAM. We moeten toegeven dat de systeemvereisten vrij goedaardig zijn.

Je bent nu een legitieme gebruiker van Brick-Force online en het zou leuk zijn om alle functies ervan te ontdekken. Laten we beginnen met het feit dat u om te beginnen kaarten maakt. Dit kan alleen worden gedaan of door gezamenlijke opdrachtinspanningen. Door met vrienden te werken, kunt u hen inspireren met uw enthousiasme! Toon je creativiteit, bedenk de coolste ontwerpen, want dit is de kans om jezelf in al zijn glorie te tonen! Je kunt Brick-Force spelen met behulp van vele modi. Maak een lijst van deze:

- TeamDeathmatch: spelers zijn verdeeld in twee teams (elk maximaal 8 personen) en streven ernaar om het doel te bereiken voordat de tijd om is.

- Deathmatch: een spel voor jezelf. Je moet de meer tegenstanders doden.

- Defusion: een gevecht tussen twee teams, waarbij je de bommen van de vijand moet neutraliseren en je eigen bommen moet leggen op zijn territorium.

- Flag Capture (CTF): het belangrijkste doel is om de vlag te veroveren, die moet worden toegeschreven aan de basis van de vijand. Er zijn bepaalde capture-punten en je kunt ze op de radar bekijken.

- Montage en vernietiging: eerst bepaal je zelf de grootte van de kaart, waarna je je bezig houdt met spannende activiteiten als assemblage en vernietiging. In de tweede fase is het beschikbaar om de reeds gebouwde bases uit te breiden.

- Verdediging: klassieke verdedigingen en aanvallen. Van de vijand moet je je waarden verdedigen, terwijl je hem meer schade probeert te berokkenen.

Onder de genoemde modi zijn uw geliefden zeker terug te vinden. Wat is er nog meer in staat om de virtuele realiteit te behagen? Met Brick-Force kun je duizenden kaarten openen, bouwstenen en een groot aantal stenen gebruiken in bepaalde modi en gebruikers de mogelijkheid bieden om belangrijke interactieve elementen naar eigen goeddunken te plaatsen (torentjes, lanceerplatforms, bommen). En je kunt de in-game store bezoeken om leuke aankopen te doen. Als u bijvoorbeeld een pistool nodig heeft, volstaat het om het geld te kopen en een verkooppunt te bezoeken. En als het nodig is om van kleding te veranderen, bent u weer op dezelfde weg. Of misschien heb je besloten om een ​​verrassing voor iemand te maken en wil je iets nuttigs kopen. Geschenken in het assortiment vindt u alles in dezelfde winkel. Gekochte inventaris zal aanzienlijke voordelen bieden tijdens het spelen van het spel.

Laten we samenvatten, ongeacht hoe je begint te spelen, wat betekent een solo of lid worden van een clan, je zult evenveel interesses hebben. In deze spelwereld is altijd wat te doen. Een rijke, veelzijdige en goed doordachte gameplay heeft al veel spelers geïnteresseerd. Probeer het gewoon en je zult zeker meedoen! Prettige indrukken!

 

Brick-Force online registratie