Bladwijzers

BS - Blood and Soul (Blood and Soul)

Alternatieve namen: Blood and Soul, ziel en bloed, ziel en Zee ontucht

Online game BS (Blood and Soul) - MMORPG apocalyptische thema's. Hemel en hel bij elkaar komen in grote tegenstand, zijn dezelfde mensen gevangen tussen twee vuren. BS online spel - het is spectaculair gevechten Guild Wars en toernooien, en in vredestijd - werkgelegenheid favoriete bedrijfs-, economische ontwikkeling en ... liefde. Maar voordat we je vertellen over de lyrische kant van BS online, laten we specificeren de technische aspecten. Zo is de minimale systeemvereisten voor uw computer: het besturingssysteem - Microsoft Windows XP 32/64bit SP3, Microsoft Windows Vista 32 bit, Microsoft Windows 7 32/64 bit; Processor - Pentium 4 2. 0 GHz of gelijkwaardig, geheugen van 512Mb, grafische kaart die DirectX 9c (geheugen van 256Mb) ondersteunt.

Doe mee met het spel BS kan op verschillende manieren: je kan inloggen als gebruiker van een sociaal netwerk "Vkontakte" of u kunt een account aanmaken op de game platform GameNet. Voor deze laatste moet u klikken op de website van het spel "gratis spelen" en vul het formulier in - het adres van de e-mailaccount en het wachtwoord, en accepteer gebruikersovereenkomst. Zo wordt uw BS in online registratie voltooid.

Nou, kijk BS achter? Dan, welkom op de spannende wereld van games «Blood and Soul». Voordat u begint met het spelen van de BS moet u de server te selecteren. BS online spel dat op meerdere servers draait - Theos en Elysium, en nieuwere servers Tario en absoluten.

Volgende bezig met het creëren van een personage. U wordt gevraagd om vier klassen van helden:

• Strijders - boodschappers van God of War Volant, zijn onder de bescherming van de heilige dieren;

• Arrows - elegant en apt schieten wezens die godin Dibon betutteld;

• Tovenaars - god van rechtvaardigheid Agenona studenten ingewijd in de geheimen van het universum stroomt gebruik magie;

• Barden - geïnspireerd muze Arisfeey muzikanten die hun muziek kunnen doen herleven, te genezen of te vernietigen.

Elke klas hun wapens, hun kenmerken, vaardigheden, en drie takken van ontwikkeling: Warrior Master-Paladin, Shooter Ghost-Ranger, Mage Donderaar Priest, Bard Apostel Guardian. Elf (het kan ook ook worden geselecteerd) - Naast deze personages, van waaruit u kunt de meest knappe zelf kiezen, zult u verantwoordelijk voor een assistent worden gebracht. Het zal evolueren met je personage in dat element, dat u kiest voor hem. Als ze groeien, zal uw elf experience points te brengen. Het belangrijkste is niet te vergeten dat "wij verantwoordelijk zijn voor degenen die getemd" - hem in de gaten, voeden, verzorgen en u zult ook profiteren.

Naast prestaties in zijn klasse te spelen het spel online BS is de moeite waard om later 20 levels kun je lid worden van de "goddelijke bedrijf" tobish een god geworden. Maar de goddelijke waardigheid zal verdienen - het uitvoeren van een reeks taken (hun naam hier inleidende) waarmee je punten en sterren geloof verdienen. In voldoende hoeveelheden, en ze kunnen worden ingewisseld voor de voordelen van een god.

Speel het spel online BS zo spannend dat elk nieuw niveau (nou ja, ergens ongeveer een dozijn van hen) is de held, met nieuwe kansen. Na de 20e, word je een god, en na de 50e u de tweede helft kan krijgen, maar niet gewoon zo, en officieel - om hier te trouwen is een goede traditie. Maak familie passeren speciale "familie" quests, krijg beloningen, en meer - te communiceren in hun eigen praatje.

Maar hoe zou elke leuk om BS te spelen op de ontwikkeling van het karakter, vergeet niet over de belangrijkste missie - om jezelf te beschermen, uw familie, gilden, enz. etc. Vechten voor de wereld die je hebt gemaakt, voor wie in de buurt en dierbaar waren om je in de wereld «Blood and Soul».

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more