Favorieten

Zakelijk Tycoon Online

Alternatieve namen: BT Online

Zaken Tycoon Online - een gratis browser-based online economische strategie die miljoenen spelers veroverde wereldwijd. Dus, als het spel is in het browservenster het spel cliënt niet vereist.

Registreren Business Tycoon Online, zal u toelaten om te leren en te voelen succesvol zakenman, mode-icoon en zelfs invloedrijk politicus. U kunt kiezen voor een tak, huur personeel om te vechten met hun concurrenten, en meer ...

Om de Business Tycoon Online registratie passeren, moet u uw e-mailadres, wachtwoord en de naam (of bijnaam) in te voeren. Na akkoord met de spelregels accepteren en kies een game server. Op deze registratie zal verlopen.

Nu kun je beginnen met het maken van uw bedrijf. Eerst moet je een personage naam, geslacht, en de activiteit waarin u zal werken kiezen.

In Business Tycoon biedt Online game vier activiteiten:

  • Entertainment
  • Retail
  • Catering
  • Diensten

Alleen maar aandacht besteden aan de beschrijving van de industrieën, aangezien elk van hen heeft zijn eigen kenmerken. Vervolgens moet u een assistent (secretaris) van de tien ingediende kiezen en bepalen wat het geslacht is.

Nu kunnen we direct doorgaan met de zeer spel Bedrijvengids Tycoon Online, en de uitvoering van de eerste svogo baan. Van tijd tot uw secretaresse tijd zal je verschillende tips over het spel te geven (in uw eigen belang om deze wijze raad te luisteren, wat zou uw bedrijf te ontwikkelen in de goede richting, en je krijgt de meest plezierige ervaringen van dit spel).

Speel spel Zaken Tycoon Online, van een particuliere onderneming moet u uw bedrijf te ontwikkelen tot internationale bedrijven, aanwerven en opleiden van medewerkers. Een van de belangrijkste aspecten van online game business tycoon, is empowerment haar werknemers die aan bepaalde criteria voldoen berichten (20). Als dit goed wordt verdeeld kantoor, zullen uw medewerkers helpen om de efficiëntie van het bedrijf snel te verhogen.

Afhankelijk van de geselecteerde schudde, zal je bouwen en ontwikkelen van winkels en fabrieken die olie-exploratie en productie om torens te installeren, bouwen raffinaderijen. Om te leren hoe te kunnen bedrijven, winkels bouwen en wolkenkrabbers, de aankoop van materialen en interactie met de spelers, wordt u gevraagd 35 primaire quests, die zal betalen voor experience points en geld. Speel Zakelijk Tycoon Online, zal je een aantal doelstellingen en dagelijkse quests. Bij het bouwen van hun instellingen moeten rekening houden met de potentiële concurrenten, als ze dicht bij een heleboel, loopt u het risico van verlies van hun economische vooruitgang lopen.

Wat voor soort bedrijf, zonder de media, toch? Dus, in dit spel is er. Met de hulp van de media vindt u informatie aanvallen op uw concurrenten te voeren, maar alles zal afhangen van de prestaties en het niveau van uw invloed. Het is mogelijk dat u zal verzoeken de media weigeren of overbelasting.

BT Online Game zal u helpen uw ondernemersvaardigheden te ontwikkelen en begrijpen als je koel ondernemer kan zijn

Speel Game BT Online, zult u in staat te creëren en te beheren van de gilde, om deel te nemen aan het debat en uitwisseling processen. U krijgt de gelegenheid om een ​​lid van de "Golden VIP», waar je bepaalde bonussen ontvangen te worden. U kunt ook de functie van adjunct van de gemeenteraad en hebben het recht om te sluiten de instellingen concurrentie ook bezig met meer en overvallen. En nog veel meer ...

Samengevat in de afronding van de beoordeling, kunnen we zeggen dat Business Tycoon Online allen die geïnteresseerd zijn in de manier van het opbouwen van een bedrijf kan spelen. Er zijn grote kansen voor de spelers. En om te begrijpen dat dit hele proces, moet u zich registreren na de wedstrijd Bedrijvengids Tycoon Online, passeren op deze manier op je eigen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more