Bladwijzers

Cabal Online

Alternatieve namen: Cabal Online

Cabal online - is een leuke multiplayer game van Koreaanse ontwikkelaar ESTsoft, dat als enige geïnteresseerd in spelers van zijn excentriciteit. De belangrijkste "troef" van het spel is een unieke stijl van spelen met haar spannend proces.

Voordat je het spel Cabal Online te kunnen spelen, moet u controleren of de vereiste computer systeemvereisten voor het spel. Ontwikkelaars moeten voldoen aan de volgende eisen:

- Besturingssysteem: Windows 2000/XP;

- Processor: Pentium 3800 MHz

- Video: GeForce 2 Series 512 MB of dergelijke;

- Compatibel met Direct x 9. 0 geluid;

- 2 GB vrije ruimte op uw harde schijf.

Volgende verplichte proces is te registreren in het spel Cabal Online. Om dit te doen, op de officiële website van het spel om een ​​sectie Register Cabal Online, waar u de belangrijkste gegevens over de gebruiker invullen kiezen. Voer de volgende nodig:

- E-mail,

- Gebruikersnaam in het spel,

- Wachtwoord,

- Floor;

- Lees en accepteer de gebruiker.

En het laatste wat je moet doen voordat je het spel spelen online Cabal - is om het spel client te downloaden en te installeren. Je kunt het van de officiele site gratis downloaden direct. Na het downloaden, moet u Cabal_Setup lopen. exe, om het spel te installeren. Vervolgens met behulp van uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig om in het spel. Op dit Cabal Online inschrijving sluit en je bent klaar voor een spannend spel proces zijn.

Cabal Online spel begint met karakter selectie. De speler kiest het soort kapsel, gezicht en haarkleur om je personage. Speel Cabal Online kan in een van de zes klassen:

- Assain;

- Witcher;

- Goochelaar;

- Warrior;

- Pijlen;

- Defender.

Elke klasse heeft zijn voor-en nadelen, dus aanvankelijk wat tijd nodig om de basis te spelen vaardigheden te leren.

Cabal Online spel dat een uniek systeem van vaardigheden heeft. Elk personage heeft vier soorten vaardigheden:

- Magic;

- Special;

- Fysieke;

Passief.

Elke vaardigheid kan worden ontwikkeld. Voor gebruik van de vaardigheden distributie punten worden toegevoegd, die vervolgens moeten investeren in de ontwikkeling van een vaardigheid. Nieuwe vaardigheden moeten worden gevonden in de boeken die je kunt kopen. Aanvankelijk het spel Cabal Online heeft slechts drie kaarten, maar als het personage dat ze meer en meer zal worden.

Hulp in Cabal Online huisdier spel getemd die constant begeleidt karakter. Het selecteren van een huisdier is heel breed, zodat iedereen een geschikte partner te vinden.

Game opmerkelijk voor zijn gevechtssysteem, die erg goed werkte. Onder meer de mogelijkheid om combo-aanvallen gebruiken. Ze worden beschikbaar na het dertigste niveau van karakterontwikkeling. Om deze aanvallen te gebruiken, moet u de geest van de punten die worden verdiend in de strijd, opleiding, dansen, enz. hebben etc. Het karakter heeft de geest van 5000 punten, en de combo wordt gebruikt door meer dan 450 vaardigheden. Er zijn drie graden combo's: slecht, goed, uitstekend. Om maximale slagkracht te bereiken, moet u de tijd om op de voorkant van het karakter lijn lopen. Gedurende 11 opeenvolgende succesvolle combo's, wordt dit bekend bij alle spelers Cabal. Echter, met elke volgende combo verkorte periode gedurende welke moet in lijn vallen.

Elk personage in het spel kan een duel worden genoemd, dat 3 minuten duurt. De winnaar van het duel krijgt reputatie. Zodra een personage level 52 bereikt, moet u een factie waartoe grenzen kiezen. Significante verschillen tussen de groepen niet. Wanneer een speler niveau 95 bereikt, is het mogelijk om aan de nationale slagen die elke 5 uur en duurt een uur. Voor deelname aan de strijd, zullen alle spelers eer punten te ontvangen, die je apparatuur te kopen.

Het spel heeft ook de Chaos Arena, waar het noodzakelijk is enige tijd bezit. Tegelijkertijd kan deelnemen aan slechts 7 mensen.

Alle apparatuur in het spel kan worden verbeterd, en het wapen kan worden aangescherpt. Elk ding is een indicator die vertelt over het niveau van het verbeteren van dingen.

Zo is het spel Cabal is een van de beste multiplayer games, die een aantal interessante eigenschappen heeft, waaronder: de unieke stijl, sfeervolle muziek en leuke gameplay.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more