Bladwijzers

Call of War: World War 2

Alternatieve namen: Call of War: WW2, Call of War

Call of War: World War 2 - met bloed en zweet, alles voor de overwinning!

Game Call of War: World War 2 gebaseerd op de turn-based strategie van de Tweede Wereldoorlog in realtime met elementen van economie en tactiek. Je moet het bevel voeren over een afzonderlijke natie. Je staat op een globale wereldkaart waar het niet duidelijk is wie je bondgenoot is en wie je vijand is. Denk na over elke stap en vooruit plannen is de sleutel tot succes. De game zal alle fans van turn-based strategieƫn aanspreken. Er is geen onmiddellijke actie, alleen vooraf doordachte bewegingen, die enkele dagen kunnen duren. Maar dit maakt het spel niet minder aantrekkelijk, integendeel, het zal diegenen aanspreken die graag denken en plannen maken.

Call of War: World War 2 Game Start

Wanneer je voor het eerst aan het spel begint na registratie, moet je het land kiezen waarvoor je gaat spelen. Dit zijn voornamelijk Europese landen. Daarna wordt u benoemd tot generaal en bevelhebber van de troepen van het geselecteerde land. Je assistent komt aanlopen en biedt aan om te helpen met je eerste stappen op kantoor. Je krijgt een bericht dat de wereld in oorlog is en dat je de inwoners van je land moet beschermen. Het is op zijn beurt verdeeld in provincies, waaraan troepen zijn toegewezen.

Zolang je op de hoogte bent, wordt een van je provincies veroverd door de vijand. Dit wordt je eerste gevecht, geef bevelen aan de troepen en herover je land. Klik op een leger om het te selecteren, selecteer een aanvalsteam en klik op de geselecteerde provincie. Je leger ging de weg op en won. Je hebt je eerste aanval succesvol uitgevoerd en hebt laten zien dat je een goede commandant bent. Verzamel de eerste beloning.

Na de strijd heeft de veroverde provincie een laag moreel. Het verhogen van het moreel zal de productie van hulpbronnen verhogen en de kans op rellen verkleinen. Gebruik het ontvangen goud voor de overwinning om de moraal van de regio te versterken. Vervolgens moet je nieuwe technologieƫn leren om je legers te verbeteren, te beginnen met infanterie en gepantserde voertuigen. Open hiervoor het onderzoeksmenu en selecteer de gewenste technologie. Onthoud dat je in het onderzoeksmenu verschillende technologieƫn kunt bestuderen en nieuwe soorten troepen kunt ontdekken.

Vervolgens bouwen we kazernes voor de rekrutering van nieuwe troepen. We selecteren de regio waar we zullen bouwen, klikken op het gedeelte met gebouwen en bouwen. Daarna selecteren we opnieuw de regio met de kazerne, gaan naar de productiesectie en huren infanterie in. De volgende fase van het spel is voorbij, ontvang een welverdiende beloning in de vorm van goud. Dit is het begin van het spel Call of War: World War 2, nu bepaal je wat je gaat studeren en wie je wilt inhuren, wie je wilt aanvallen en met wie je allianties wilt aangaan.

Je belangrijkste doelen voor het spel: 10.0003

 • onderwerping - leg de volledige kaart vast over land, water en lucht;
 • study - ontdek als eerste geheime wapens;
 • diplomatie - maak vrienden en creĆ«er krachtige coalities;
 • speel meer kaarten - doe mee aan nieuwe spelrondes om te spelen voor verschillende landen met verschillende scenario's.

Let op de adviseur in het spel, hij zal je helpen en je alle details vertellen, er zijn ook videotips.

spelbronnen: 10.0003

 • eda
 • goederen
 • Menselijke kracht
 • metal
 • olie
 • zeldzame materialen
 • geld
 • goud

Alle grondstoffen worden gewonnen in uw gebieden behalve goud. Het kan alleen voor echt geld worden gekocht. Bronnen worden elke speldag bijgewerkt. Het duurt 12 uur. Het aantal gewonnen bronnen wordt beĆÆnvloed door gebouwen in de regio's, evenals het aantal eenheden. Het type eenheden is niet belangrijk, elk van hen verbruikt een bepaalde grondstof, dus wees voorzichtig bij het bouwen van bijvoorbeeld oorlogsschepen, want ze consumeren olie en voedsel, infanterie - voedsel en menselijke kracht.

Waarom heb ik goud nodig in het spel:

 • de moraal van de inwoners van elke regio verbeteren - moraliteit verhoogt de winning van hulpbronnen en verkleint de kans op rebellie;
 • versnelling van spelacties kan versnelling zijn van onderzoek, het inhuren van troepen, de bouw van gebouwen (merk op dat je Ć©Ć©n keer 6 uur versnelt, dat wil zeggen dat als je constructie 18 uur duurt, je drie keer moet versnellen);
 • aankoop van hulpbronnen - het komt vaak voor dat een of ander type hulpbron niet voldoende is om soldaten te bouwen of in te huren, de aankoop van hulpbronnen voor goud komt te hulp.

Call of War speel online in de browserversie van het spel of download Call of War op pc, waarmee je individuele spellen voor je vrienden kunt maken. Tegelijkertijd kun je meerdere landen in verschillende werelden besturen. U kunt dus snel alle subtiliteiten van het spel leren.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more