Bladwijzers

Canaan online Introduceer

Alternatieve namen: Canaan Online

Canaan Online - een heldere flits free browser game (MMORPG), die werd opgericht in de stijl van "manga." Onvergetelijk avontuur in een fantasiewereld van het spel, blijft in het heel fascinerend, en de aanwezigheid van de personages modieuze en mooie kleren, behagen veel spelers. Online game online R Sanaan vereist geen client installatie en is verkrijgbaar in vrijwel elke browser.

Hier zijn de benodigde systeemeisen:

CPU: P4 2. 4 GHz of Pentium D;

RAM: 512 MB of 1 GB;

Harde schijf: 200 MB of 400 MB of meer;

Videokaart: Geforce 4 (64 MB ×) of Geforce FX-serie, en dergelijke;

OS: Windows XP / Vista Windows XP / Vista

Om het spel in te voeren, u Sanaan Online registratie nodig: op de hoofdpagina, klik dan op "Registreren" knop op de pagina die wordt geopend in het inschrijfformulier, vul uw e-mail, naam, wachtwoord en de in de afbeelding code. Neem dan overeenstemming met de wetten van het spel en klik op "Registreren". Registratie op dit spel online R Sanaan afgewerkt.

Na registratie online R Sanaan in het duel naar een pagina waar u uw spel wilt karakter aan te maken: kies je personage naam (of bijnaam), klasse (Warrior, Mage, Priest of Hunter), geslacht van het karakter en uiterlijk (haar, gezicht) . Vervolgens te klikken op "Create."

Nu online spel Sanaan open voor avontuur en het eerste wat je hoeft te doen is om stap voor stap te leren van de basisregels van het spel te gaan. Bieden ondersteuning bij elke stap van je held zal Elf, en als je volg zijn tips, kunt u niveau 5 te bereiken in een paar minuten, en de beloningen zal een geschenk pakket zijn ...

Alle personages in het spel in te stellen. Zij zijn: Kracht, Behendigheid, Geest, Geest en Standvastigheid. Naast deze parameters, de karakters nog steeds actief en passief vaardigheden en talenten die uniek zijn voor elke klasse. Sommige talenten online Sanaan Introduceer game kun je openen, alleen een bepaald niveau bereikt in het spel, maar ook als beloning voor het voltooien van verschillende taken.

Zal de taak uit te voeren door middel van verschillende quests, maar ook andere quests hier zijn kerkers waar om monsters te vechten. Als beloning voor de overwinning in deze gevechten, zal ervaring toekomen en gezien de unieke dingen. Dus, speel het spel online R Sanaan zich niet te vervelen!

Bovendien kunt u online Sanaan spelen met een ruime keuze aan diverse apparatuur die grondig is doordacht en die kunnen worden verbeterd indien nodig. Als dit niet genoeg is, kunt u uw eigen (nominaal) armor maken.

Game online Introduceer Sanaan beschikt over meer huisdieren die speciale aandacht nodig hebben. Ondanks hunne kijken en kracht kenmerken, vangen en temmen eventuele! Maar om een ​​huisdier te vangen, moet je een val te hebben en ving een must om hem te vechten. Maar dit is niet de enige manier om een ​​huisdier te krijgen, kan het ook worden verkregen als een beloning voor quests of hetzelfde als een strijd trofee voltooien.

Hun huisdieren voor de handel en de handel met andere spelers. Het is interessant dat de ene soort, vee hebben verschillende vaardigheden en eigenschappen, zodat ze uniek zijn. Huisdieren kunnen in aanzienlijke mate bijdragen in de strijd, en op hetzelfde moment kunt u gebruik maken van direct drie huisdieren: men zal klaar om te haasten om aan te vallen zijn, verdedigen de tweede en derde herenigd met u in een enkele eenheid, zullen hun kenmerken delen.

Speel het spel online online R Sanaan kan niet alleen vechten met andere spelers in het spel, maar ook nieuwe vrienden maken, tijd doorbrengen in gemeenschap.

Voor de liefhebbers diversifiëren de gameplay, is er een functie van het huwelijk, waar u een "mate" kan kiezen om te besteden, dit ritueel, en voor de tijd doorgebracht in een gezamenlijke huwelijk, zal je personages bonussen verdienen.

Voor echt geld in het spel op te slaan kunt u een aantal nuttige en unieke dingen te kopen.

Samenvatting van de resultaten van dit onderzoek, kunnen we zeggen dat als je vier klassen van personages en hun ontwikkeling op verschillende manieren, in Kanaän Online spel zal heel interessant en spannend. Dus, van harte welkom om deze fantasie wereld die is beladen met veel interessante en onvoorspelbare! Maar eerst - Doe mee met het spel Sanaan online R ...

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more