Bladwijzers

Candy Cash

Alternatieve namen: Candy Candy geld cache

Als je ooit een oude favoriet van vele Diamond Dash hebt gespeeld, dit spel is absoluut aan uw smaak. Game Candy Cash inherent zeer vergelijkbaar met DD. Het spel speelt zich af in een snoepwinkel. Je nodig hebt om meer snoep te verkopen en, natuurlijk, voor betaald. Te verkopen, moet je aan een ketting van drie of meer snoepjes van dezelfde kleur te verwijderen. Hoe sneller je de keten, hoe meer punten je verdient. In het linker gedeelte van het scherm voor je zal worden weergegeven een tijdschaal. Voortdurend vinden van een ketting met dezelfde snoep, u uw tijd te verlengen als u denkt en niet werken, terwijl geleidelijk verdwijnt. Wanneer de tijd krijgt om de onderste streep, de tour eindigt. In het algemeen, Candy Cash online - uitstekend aanbod van ontwikkelaars Plinga Speel voor een aangename en ontspannende vrijetijdsbesteding.

Als u eerder de gelegenheid gehad om te ontmoeten met spelletjes Plinga, dan haasten om zich te verheugen dat het registratieproces voor je zou worden teruggebracht tot een minimum, of liever zal hij afwezig in principe - u kunt direct inloggen met behulp van de eerder geregistreerde gegevens. Als je nieuw bent en de eerste kennismaking met Plinga Play bent, dan heb je Candy Cash inschrijving is bindend. Alle game controle wordt gegeven in het Engels, maar zelfs niet kennen van de taal kan intuïtief raden wat te doen. Als u vooraf wilt testen het spel, dan kunt u klikken op de blauwe knop aan de onderkant van het machtigingsformulier «Probeer het», waarna u beschikbaar testversie zal zijn.

1. Indien gewenst, kunnen spelers inschrijven met je Facebook-account, kunt u dit doen door te klikken op de betreffende knop. Als u liever te registreren bij de traditionele methode, klik dan op de knop «register» onderaan rechts.

2. U vindt het inschrijfformulier te zien, vult die behoefte om te spelen in Candy Cash, in de bovenste verdieping, die wordt genoemd «E-mailadres», zoals u waarschijnlijk niet moeilijk te raden zijn, moet u het adres van uw elektronische mailbox.

3. Volgende in de lijn genaamd «Gebruikersnaam» schrijf uw login, zodat het systeem zal blijven zoeken om u zo goed zal je spel personage noemen in de meeste games (sommige helden kunnen extra namen te geven).

4. Traditioneel het veld «Wachtwoord» uw wachtwoord in te vullen. Probeer de meest veilige wachtwoord kiezen om te spelen het spel Candy Cash was veilig en betrouwbaar, en je gemoedsrust dat niemand kan breken in uw kast te hebben.

5. Voor het systeem om het registratieproces te blijven, moet u aan de algemene voorwaarden van de gebruikersovereenkomst voor dit project te accepteren. Eens met alle regels kunnen worden vinken in de lijn «Ik accepteer de voorwaarden ...».

6. Als u zich wilt abonneren op de site, zet de vogel in het vak «Stuur mij e-mails ...», zo niet - missen de doos.

7. Klaar? Klik op "repertorium".

Dit spel - een geweldige manier om te ontspannen, gewoon een goede tijd voor een goed tijdverdrijf. Naast het spelen Candy Cash gratis, waarom niet zo'n risico nemen?

 

Candy Cash - Schrijf je in en spelen!