Bladwijzers

Bloedbad

Alternatieve namen: Bloedbad

Carnage online - is een gratis online role-playing game (MMORPG), waar middeleeuwse ziedende hartstochten, waar alle strijd en intriges vooral zal optreden tussen de mens, en niet tussen de bots.

Online spel Carnage vereist geen client installatie en is beschikbaar om te spelen in elke browser.

Voor gameplay te beginnen alleen maar Carnage online registratie: Er zijn 2 manieren om te registreren.

Eerste, met een account op een van de voorgestelde sociale netwerken (VKontakte, Facebook, Mail. ru, Twitter, Klasgenoten)

Tweede, rechtstreeks van de website door te klikken op de "Registreren" knop in het venster dat opent, selecteert u uw geslacht en een van de vijf steden (Lu, Morion, Sarkel Anker, Aurora). Voer vervolgens de gewenste naam en wachtwoord in en gehamerd in het juiste veld code (coördinaten), en in het venster dat opent, wordt u gevraagd om de overeenkomst te Wetten van het Spel en training gevecht met houten soldaten passeren accepteren. Nou, dat is alles, Doe mee met het spel Carnage afgewerkt.

Terwijl in het spel, kunt u kiezen voor het je karakter, waarvan de keuze van het spel is vrij groot en divers. Naast mannelijke en vrouwelijke beelden, zijn er namen die je kunt kopen voor Sestercii (een van game geld, die kunnen worden gekocht voor echt geld). Carnage online spel, behalve sesterce heeft meer florijnen, dit is een andere game geld.

Game personage heeft een aantal belangrijke kenmerken: Kracht, Behendigheid, Endurance en levensvatbaarheid. Afhankelijk van welke afbeelding wordt geselecteerd, beschikbaar voor een verscheidenheid aan wapens en munitie wordt. Hier zijn een aantal van hen: Helmen, Vuist, Armor, Broek, Schouders, handschoenen, Shields, Riemen, laarzen, messen, clubs, zwaarden, bijlen en meer. Naast wapens in het spel zijn er nog verschillende magische elixers.

Door bepaalde vaardigheden, kan het karakter gaan vissen, ambachten en Alchemy.

Speel het spel Carnage online kunt u een bepaald beroep te krijgen onder een speciale licentie. Beschikbaar stellen van deze licentie beroep:

Mercenary - de meest gevaarlijke en eiste handel;

Merchant - dit beroep kun je schaarse goederen te kopen groothandel en produceren een aantal financiële transacties tegen gunstige voorwaarden;

Priest - de belangrijkste taken van het beroep, om huwelijksceremonies te voeren in de tempel;

Mentor - de taak van het beroep, voor beginners trainen in het spel, niet-zo-maatje wereld;

Doctor - dit beroep kun je deelnemen aan genezing.

Carnage online spel beschikbaar in een breed scala van locaties waardoor het spel online te spelen Carnage zal zeer spannend.

Het spel heeft dergelijke gebouwen en structuren als de veiling (voor de handel), Exchange (handel standaard items die worden verkocht in de winkel), Reparatie workshop (je kunt dingen gedragen repareren), Temple (een plaats voor gebed en houden ceremonies), Stadhuis (waar sprake is van een registratie clans) en Ziekenhuis (u kunt uw gezondheid te verbeteren).

Bovendien, het spel is een kerker waarin veel gevaren en mysterieuze wezens. En dit avontuur zal nog interessanter worden, naast er kan worden gevonden een vreemde ontdekking. Om een ​​maximaal succes in de kerkers te bereiken, moet je een team nodig hebt om er naartoe te gaan (minstens 5 personen).

En de aanwezigheid van vele quests, zal nog meer kleur toe te voegen aan de gameplay Carnage.

Nu vecht:

Vanaf het eerste niveau zal beschikbaar zijn voor team gevechten zijn - het vecht met een paar bondgenoten en tegenstanders, en vanaf het tweede niveau, kunt u deelnemen aan chaotische gevechten - het bestrijdt met een onbeperkt aantal deelnemers. Groep van bondgenoten en tegenstanders worden automatisch verdeeld.

Gevechten kunnen zowel conventionele of bloederig. In de bloedige strijd, in geval van een overwinning, kun je meerdere malen meer ervaring dan normaal, maar bij een verlies, is er een grote kans op letsel.

Op het vierde niveau, zie Verslaving (Pad van Licht en Duisternis).

Er zijn vier Verslaving: Licht, orde, chaos en duisternis.

Elke Verslaving fundamenteel verschillende eigenschappen, karakter en inhoud, de presentatie van een complex systeem gedrag en relaties. Geen ... goede en slechte neigingen, geen goed of kwaad, neigingen - elk is inherent aan de hele set van emoties, passies, daden van begrip. Er zijn gewoon verschillende manieren om de waarheid te bereiken en ervaring opdoen, iedereen het recht heeft om te zoeken, te vinden en te bestrijden.

Speel Carnage kan deel uitmaken van een van de Clans zijn. U kunt kiezen Guild en fractie, en de aanwezigheid van het forum biedt de mogelijkheid om onderwerpen-verschillende bespreken.

In het algemeen, het spel verdient aandacht. Ik herinner u eraan om te beginnen met het spelen in Carnage, hoeft alleen Registreer Carnage. Geniet van het spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more