Bladwijzers

Castlevania: Lords of Shadow

Alternatieve namen: Castlevania: Lords of Shadow

Castlevania: Lords of Shadow pc - grote project, een genre dat wordt gekenmerkt als een slasher. Game-ontwikkelaar gemaakt beroemde bedrijf MercurySteam, en de vrijlating van het project zijn niet minder beroemde Konami ondernomen. Als een beroemde game designer Hideo Kojima heeft ook deelgenomen aan de oprichting van dit meesterwerk, de twijfel blijft bestaan ​​- het spel is echt iets waard. Daarvoor was het spel alleen beschikbaar voor de PlayStation en X-BOX, maar niet zo lang geleden, gamers over de hele wereld vierden dit gedenkwaardige gebeurtenis - werd uitgebracht Castlevania: Lords of Shadow PC-versie.

Dit spel is een soort revival van het project Castelvania, in zijn tijd bekend in alle uithoeken van de wereld, die voor een moment meer dan 27 jaar! Ontwikkelaars zijn erin geslaagd om een ​​wonder te maken - een fatsoenlijk spel RPG, gemaakt in 2D, waren ze in staat om de perfecte slasher, die al de aandacht van miljoenen spelers over de hele wereld heeft aangetrokken en heeft verdiend lovende kritieken van de critici vrij te maken.

Het voortzetten van onze Castlevania: Lords of Shadow beoordeling, moet worden opgemerkt dat, net als in het vorige project, de actie begint hier in de vroege dagen van de Middeleeuwen. Vanaf het begin van het spel herinnerde bekende verhaal wisselt bloed oorlog tussen Belmont clan en de legendarische Dracula. De hoofdpersoon van het spel - Gabriel Belmont. Zoals weergegeven Castlevania: Lords of Shadow plot, Gabriel beheert niet alleen het verlangen naar het land van duistere krachten vampiers af te vernietigen Dracula maken van zijn persoonlijke motieven. Volgens de legende, het was verantwoordelijk voor de dood van Dracula Lady Belmont, en nu Gabriel hunkert om haar dood te wreken, smelten hoop om terug te keren uit de dood geliefde.

Veel gamers unaniem verklaren dat, in Castlevania: Lords of Shadow spelen is interessant vanwege perfect ontwikkelde systeem van het houden van dichtbij als ver weg gevechten. Dit aspect van het merk en de ontwikkelaars van het spel, roepen gevechten een van de belangrijkste hoogtepunten van het bijgewerkte ontwerp.

Afzonderlijk, een paar woorden, zou ik zeggen over perfect uitgebalanceerde gameplay project. Dankzij intelligente missies en kwalitatief uit te voeren trucs spel wordt gewoon spectaculair actie. Vooruitlopend op het spel wacht een groot aantal gevechten met de leiders en bazen (en vandaag hun niet meer of minder dan ongeveer twintig). Zodra het je lukt om Castlevania: Lords of Shadow downloaden, moet u voldoen met de gigantische ijs titanen en ongelooflijke grootte vampiers, ondoden en orcs - in een woord, gewoon niet de tijd om te vervelen!

En, natuurlijk, net als in elk ander spel van dit genre, moet je zijn karakter te ontwikkelen en zijn vechtkunsten en bescherming te verbeteren, het verbeteren van wapens en hun eigen unieke strategieën van oorlogsvoering te ontwikkelen.

Om de juistheid van de bovenstaande vast te stellen, kunt u zien voor Castlevania: Lords of Shadow video trailer, dan wil je zelf uit te proberen in dit spel!

 

Castlevania: Lords of Shadow