Bladwijzers

Castlot

Alternatieve namen: Castlot

Kastlot spel - een fantastisch spel met role-playing elementen van de strategie die u kunt uitvoeren in de oude wereld van de 6e eeuw. U kunt ervaren in hun eigen huid zal zijn, wat er op de brutale Angelsaksische oorlog. Net als de heersers van de afgelopen jaren zult u nodig hebben om hun stad te bouwen en te versterken. Aan het begin van uw ambtstermijn gapende leegte, maar om leven in te blazen een kleine stad, de bouw van de infrastructuur en het vullen van luidruchtige bewoners - dit is je roeping. Wetende dat een betrouwbare vestingmuren je te beschermen, kunt erop vertrouwen in deze bloedige oorlog. Play Castlot - middel van verdediging tegen geduchte vijanden en voeren duizelingwekkende aanval te vangen. Zitten en passief af te wachten totdat de kop omvallen ongeluk zeker niet de moeite waard. Je moet ze proberen te anticiperen en zich terdege voorbereiden. Let erop dat de economie van uw stad was op het juiste niveau, de reserves van de verschillende soorten middelen en de leiding te nemen van de sterke, goed opgeleid leger.

Voor de middeleeuwse avontuur, zich registreren in het spel Castlot . U kunt snel de spannende wereld zonder angst dat eventuele problemen die je tegenhouden. Game Castlot niet grillige aan de systeemvereisten, ze zijn echt minimaal

 • Operating System Windows
 • Elke browser
 • Flash speler
 • Video

En ze Castlot registratie neemt niet veel tijd in beslag nemen. Moet invoeren de volgende gegevens:

  1. Inloggen
  2. Wachtwoord
  3. E-mail

Door op de "Registreren" knop tegelijk vormt uw akkoord met de regels van het spel.

Begrijp de belangrijkste punten geymleya helpen beginnende baan. Het uitvoeren van hun eerste quests, je wat ervaring op te doen. Dan zul je in staat om te beslissen of u alleen basisinstructies voeren u of nemen meer en meer. Door de toegenomen eerste titel, en de tweede direct ten goede. Up extra quests krijg je een beloning waardevolle hulpmiddelen, die graag heeft tijdens het verfijnen van zijn fort.

Denk wat graag hun bezittingen te zien. Het oprichten van het hoofdgebouw - de Senaat kan plaatsen op zijn grondgebied militaire faciliteiten, huizen en andere gebouwen. Cottages bewoners moeten goed worden uitgerust. Proberen om mensen comfortabel te plaatsen. Immers, mensen - vooral uw rijkdom. Zonder de arbeiders en soldaten je zult niet in staat zijn te bereiken in deze gevaarlijke wereld. Verdien het respect van zijn onderdanen, en zij zullen uw toewijding beantwoorden.

Fundamentele middelen, die Castlot online game

biedt
 • Grain
 • Boom
 • Iron
 • Stone

Er is ook een gouden en dit soort game geld, zoals toverdrank en diamanten . Om een ​​stroom van graan, hout, ijzer en steen te garanderen, moet faciliteiten die gespecialiseerd zijn in de productie op te bouwen. Om dit te doen, echter, moet je eerst een bepaald gebied te veroveren. Om dergelijke noodzakelijke "vierkanten" aan de noordwest kant winnen, moet terug naar de paddock, vastberaden doel worden verzonden. Resource-gebouw zal zorgen voor een permanente inkomen, en op dit moment kun je een missie doen om goud te krijgen. Natuurlijk, in sommige gevallen kunt u doen elementaire overval dan Brokeback tevergeefs. Laten we niet geweten kwelt je. Immers, als je niet van plan om het te doen, het zou niet betekenen dat de deelnemers niet zijn hang naar een smakelijke hap en u zal worden gespaard. Zoals voor speelgeld, kunt u een toverdrank te krijgen door middel van conventionele methoden, maar de diamanten zijn alleen beschikbaar voor echte. Niet stint over de overname, zonder diamanten hebben tugovato.

Speel spel Castlot een stuk makkelijker als je opleiding op het juiste niveau. Regelmatig te bezoeken Avalon, de thuisbasis van de vereiste opleiding. De speler die perfect beheerst de wetenschap, het leiden van zijn leger te verslaan van je tegenstander kan soms sterker, maar niet zo'n slimme.

Vergeet niet de fatsoenlijke munitie. Armor gekocht in winkels of verdiend in de arena, maar voor de verwerving van wapens moeten wenden tot een ervaren vakman, bezoek zijn smederij. Het systeem nog steeds gebruikt PvP maps, die zeer krachtig wapen zijn. U kaarten beschikbaar vaardigheden, talenten en bestrijding elementen. Mis niet de kans om te profiteren van deze voordelen niet missen.

Net als veel andere browser projecten Castlot kan spelen als onderdeel van de competitie. League - een vereniging van enkele tientallen spelers onder de voogdij van een chef. Je hebt de mogelijkheid om een ​​bestaande league of maak uw eigen.

Intuïtieve interface, interessante verhaallijn, spelers hebben de mogelijkheid om de ontwikkeling van het spel naar de site vaak. Het kan uw favoriete dagelijkse bezigheid geworden. Probeer het en zie zelf hoe verslavend dit spel is uitstekend. Het blijft te wensen u grote prestaties!

 

Spel Castlot registratie