Bladwijzers

Ceiron Wars

Alternatieve namen: Ceiron Wars

Ceiron Wars Online - gratis browser-based role-playing strategy game. Het is totaal een fantasiewereld vol met sappige inhoud en diversiteit Pestryaev. Dit project - is niet alleen een technologisch hoogstandje en een demonstratie van hoge esthetiek, het is ook ongebruikelijk in de essentie ervan is een legende die de basis vormt van een spannend plot. Geschiedenis Ceiron Wars online zal u vertellen over de grote oorlog die met angstaanjagende snelheid verspreid naar alle hoeken en gaten van de magie van het universum. Twee enorme imperium kan niet kalmeren en in hun verzet tegen meer en meer kleine staten betrekken. De speler kiest een van de strijdende partijen aan de aanpak omwille van de natie hebben tijdens het spelen buiten. U zult een onvergetelijke ervaring vol dat begin je meestal officier hebben. Maar niet ver weg wanneer u herkent een held en glorie sloeg naar alle uithoeken ongezien landen. Begin Ceiron Wars nu spelen om iedereen te bewijzen om je heen hoe getalenteerd commandant!

Voor gameplay past verschillende besturingssystemen. Tseyron Wars game support Windows , Linux , Apple Mac . Het belangrijkste is om de toegang tot het internet en op uw computer Adobe Flash geĆÆnstalleerd. U hoeft geen tijd te besteden aan het proberen om iets te installeren. Eenvoudige Ceiron Wars inschrijving kunt u om het spel op elk gewenst moment en vanaf elke computer. Open uw rekening, kunt u thuis, op het werk en op de weg. Account wordt als volgt gemaakt: voer uw e-mailadres, wachtwoord en het wachtwoord wordt herhaald. Extra velden zijn ingevuld alleen als u akkoord gaat. Na het voltooien van het registratieproces wordt u nieuws te krijgen van de makers, zoals in de overeenkomstige plaats is standaard ingeschakeld, en u zult automatisch uit abonnementen. Houd er ook rekening mee dat klikken op "Registreren" erkent u de aanvaarding van de regels.

Begon te spelen Ceiron Wars , je merkt dat je rond de ongelooflijke verscheidenheid. Verkrijg tenminste, bijvoorbeeld dat fantastische land bewoond door verschillende volkeren. Hier ontmoette hij en Pirokantsy en Galentsa en ASNA, en Turken en Nippontsy, en Noorwegen, en Asnardakiytsy en Firokantsy en Oeigoeren, en Arabiƫ, en Tibetanen, en Altai en Gul, en Latina en vele anderen. Er zijn drie grote federaties. Namelijk, Atiyskaya Federatie, de Federatie van Fara Bodem en de Federatie van Zuid-Soriena. Bovendien, de bevolking en de verschillende religieuze overtuigingen. Licht Koplamp-Uni, Alternative Reality, Sjamanisme, ware God - het is niet een volledige lijst van beleden door de overgrote immense wereldreligies. Het zou goed op deze vertakking uitzicht eindigde, dus nee! Restless inwoners Tseyrona verspreiden meer en verschillende filosofieƫn, aanbidding ideeƫn tegengestelde stromingen. Hier zijn een aantal van hen: Semazhenizm, in perfecte balans, Brotherhood of the Wolf, een teken van kracht, sekteleden, en andere hemelse legioen Nou als dit je allemaal? Verveling gewoon niet sterven!

Dus, wat doen om in deze bijzondere wereld, niet alleen om te overleven, maar ook om succesvol te zijn? Je moet niet wachten tot ze zelf een slachtoffer. Voel je vrij om te gaan op voorhand, monteren uw eigen team, gebruik dan de retro-futuristische technologie, podyschu betrouwbare bondgenoten, voortdurend verbeteren van hun vaardigheden krijgsheer. Zal heel goed zijn als je zal helpen de satelliet, maar zijn vertrouwen en locatie voordat je nodig hebt om te winnen. Ceiron Wars game stuurt je naar zulke helden satellites

- Selina - pirokanskaya mooie vrouw bezit onweerstaanbare looks en geest;

- Bogdan - een afgestudeerde van Temple Cultuur. Zelfs als kind verlaten zonder ouders. Zijn lot is niet verwend, en het is niet verwonderlijk dat na verloop van tijd werd hij een fan van de zwaarste Hemelse Legioen;

- Eva - living zwerver leven meisje uit een adellijke familie. Pluim strekt haar misdaden, maar alle Eva niet willen settelen.

- Yavuzalp - de perfecte krijger met een sterk karakter en een stalen rolluik. Wat er niet in zijn leven geweest, maar alle problemen hij hield met waardigheid. Maar zijn kou en wreedheid vaak onbegrijpelijk voor anderen.

Tijdens het spel zal de speler stykatsya met vertegenwoordigers van verschillende rassen. In het spel zijn er vertegenwoordigers van de hogere rassen, maar ze niet kunnen zien. Slechts enkele aanwijzingen van hun bestaan, maar de kwestie van de erkenning van dit feit is nog open. De tweede race - de oudere dieren. Het ontwikkelde soorten wezens die leven over het hele continent. Derde race - zijn jonger, wat neerkomt op soorten met slecht ontwikkelde cultuur. Ze zijn zelfs niet in staat om iets te doen te organiseren en met elkaar communiceren. Heeft u krijgt op een bonte menigte - de tijd zal het leren, belangrijker nog - het vertrouwen.

En tenslotte, hoe kon ik niet de majestueuze gevechten die zich bijna constant te noemen. Spelers hebben zoals slagvelden zoals Altaar minis, Crystal Caves, White Pass, Skadzhersky bos, lava brug Basnaksky Falls Border Galenski Tower Tavern. Kom op! Bezoek deze dorpjes uit de eerste hand te zien dat de notulen er doorbrachten onvergetelijk!

Kan alleen wensen u veel geluk en geniet van de gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more