Bladwijzers

Chaos Rage

Alternatieve namen: Chaos Rage

Chaos Rage: op het spoor van mythes.

Gods van Asgard in paniek - al gezien de eerste tekenen van voorspellingen over Ragnarok. Eens noemde men de dode Veshchunov v lva, en zij vertelde de vreselijke foto van de dood van de goden en de wereld, die zal beginnen met een duik in de duisternis, toen de sinistere wolf Fenrir zaglotnet zon. De goden in wanhoop, roepen helden en de legendarische strijd aan hun zijde, maar de game Battle Heroes gebruikt deze baanbrekende evenementen in de kleuren en dynamiek.

Razrabatyvala browser MMORPG product BBG-studio voor fans van turn-based strategie en Scandinavische epische mythes. Speelgoed verliet het origineel, aantrekkelijk, hoewel het is gemaakt in een tweedimensionaal vlak.

Ontvang alle charme van geweldig speelgoed kan iedereen die heeft besloten om te spelen in Chaos Rage, omdat het gratis beschikbaar is. Je moet zij aan zij vechten met Odin, Loki, Thor en de andere goden naar Asgard, en zal je kennis laten maken met de wereld van de goden Skuld.

Selectie van hun heer.

Pered je lijkt kleurrijk, onbekend, een fantastische wereld waarin natuurlijk om magie te gebruiken, ontmoet de Titans, ongelooflijke monsters en een enorme draak, die helpen in de strijd om te winnen. Je zult thuis zijn tussen de goden, als je het spel Chaos Rage speelt.

Allereerst moeten we beslissen wie jouw Heer zal zijn, en wat het seks zal zijn. Onderzoek de kwaliteit van sollicitanten en ga met ze mee op de taak. Zoals de geselecteerde held van een van de klassen niet uniek kan zijn, omdat we een positief moment kunnen zien, geen behoefte om afgeleid te worden door iets dat geen voordelen biedt.

  • Warrior werkt als een tank - onbevreesd vooruit bewegen op de vijand, klaar om het aan flarden te scheuren. Hij is zelfverzekerd, assertief en meedogenloos, en een gevoel van superioriteit geeft hem een ​​betrouwbare bescherming, de machtige kracht en hitpoints, wat genoeg is voor een snelle en effectieve aanval.
  • Assassin geeft de voorkeur aan sluwheid, sluwheid, behendigheid en precisie van een snelle aanval. Zijn manipulatie moeilijk op te merken sluipt hij stilletjes op om een ​​dodelijk schot af te leveren.
  • Mag gebruikt niet het gebruikelijke wapen, want in zijn arsenaal is genoeg spreuk om meerdere vijanden te vernietigen terwijl je op afstand blijft. Hij heeft meer macht en verbetert het voortdurend.

Je Heer zal evolueren en hun vaardigheden verbeteren in gevechten en speurtochten. Verzamel ervaring en verwerf nieuwe vaardigheden die je kunt, als je banen niet schuwt. Ook verplicht is een minor en u bepaalt zelf hoeveel u op dit moment nodig heeft. En als u zich bij het gilde aansluit, zal ook dit het werk doen. Door de uitvoering van verschillende missies te omhelzen, verbetert u de kwaliteit van de Heer en kunt u zich beter in de zaak laten zien. Het eerste dat elke gamer moet passeren, is deze Battle Heroes-registratie.

Armed met een zwaard en magie.

Odnomu op het veld stond niet tegen het vijandelijke leger en je hebt assistenten nodig, die gemakkelijk te huren zijn in de herberg, na het analyseren van hun talenten. Nu ben je klaar voor de uitdaging, de vijand te hebben ontmoet, rond de kaart te gaan iPlayer Chaos Rage.

Geef de personages in overeenstemming met hun vaardigheden. Merk op dat gehuurde soldaten automatisch hun vaardigheden zullen gebruiken in tegenstelling tot de Heer, die uit zijn talenten kan kiezen die meer in lijn zijn met de huidige situatie. Wanneer het niveau van de held zal stijgen, zal het bereik van het talent ook toenemen, en als je veel woede verzamelt, kun je deze spreuk gebruiken als een oproep op de hulp van de draak.

V Chaos Rage Arena is beschikbaar voor single- en massa-entertainmentgevechten en PvP-gevechten, waarna de winnaar waardevolle beloningen ontvangt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more