Bladwijzers

De weg door de chaos: Creators of the Worlds

Alternatieve namen: Chaosroad

Online Game Weg door Chaos - free browser game rpg fantasy genre. Sinds haar oprichting in 2005, heeft het spel erin geslaagd om een ​​breed publiek te interesseren en is uitgegroeid tot een multi-user. Het heeft alles wat spelers als zo: karakterontwikkeling en rijk van smaak, het uitvoeren van interessante zoektocht banen om de wereld te reizen, de keuze van de beroepen, epische gevechten, de creatie van clans. En dit alles zonder dat u maandelijkse kosten te maken! Weg door het spel Chaos Online beschikbaar als u een internetverbinding en uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten. Download de game client is niet nodig. Krijgen in deze prachtige wereld zal helpen weg door de chaos van online registratie. Denk niet dat het veel tijd zal vergen. Doe mee met het spel weg door Chaos - vul het inschrijfformulier. U krijgt om de hoofdpagina van het karakter waarmee te spelen en beginnen weg door de chaos. Lees aandachtig het, en ook sorteren op de kenmerken van het karakter, dat kan verbeteren tijdens het spel.
Om het spel online te spelen via Weg Chaos moeten beslissen met smaak. Krijgen tendens kan lid worden van de clan, gekocht van dealers of krijgen een beloning voor bepaalde diensten. Bedenk wat keuze weg biedt via Chaos online game
1. Dark neiging - fans van de Grote Donkere gevoelig voor vampirisme. Kracht te putten uit het voorwerp van aanbidding, kan de vitaliteit van zijn slachtoffer te zuigen.
2. Bright neiging - vrolijke bedienden grandioze licht. Een goede gezondheid, zo snel hersteld na beschadiging.
3. Guard onaanraakbaren - de inwoners van de wereld, ontworpen voor de naleving van de bestelling. Argus die alle voldoen aan de wetten.
4. Neutrale tendens - soldaten, het verblijf op de rand tussen duisternis en licht.
5. Verschoppelingen - overtreders van de regels van het spel, dat is een vloek. Ze hebben geen respect voor de andere spelers aan de constante misleidingen.
6. Goden - geheimzinnig majestueuze wezens, verlangens die moeilijk te begrijpen zijn.
7. Dealers - ambachtslieden geld letterlijk uit het niets. Elke speler kan bieden alles wat nodig is voor het laatste betaalt een deel van zijn ziel.
De belangrijkste bezigheid in het spel - met gevechten. PvP systeem is goed doordacht makers. Weg door de chaos van online middelen die bij dit soort van vechten, duelleren, contractuele gevechten, veel kleine-en muur tot muur. Duel - een duel van twee spelers om deel waarin het mogelijk is op elk niveau. Contractuele gevechten zijn in wezen hetzelfde duels, alleen hier monetaire weddenschappen. Pile-kleine - groep gevecht, waarin de server bepaalt uw connectie met een van de partijen. Maar in de strijd kamerbreed je al kunt kiezen welke kant te vechten. Gevechten worden gevoerd met diverse apparatuur. Inventarisatie in het spel zijn munitie, magische ingrediënten, drankjes en spullen.
Om plezier te hebben en neem een ​​pauze van de slopende gevechten, kunt u een wandeling over het terrein. Bezoek gebouwen die ziet op je weg. Na het spelen van het spel Weg door Chaos Online vindt u, met behulp van de winkels, markt, postkantoor, bank, een smederij, een tempel, de mijne. De winkels en markten, bijvoorbeeld, in staat zal zijn om de noodzakelijke dingen te kopen. In de smederij podremontiruete een gebroken munitie. Met banksparen fondsen en mail ophopen naar andere tekens. De mijn verzamel ook waardevolle hulpbronnen. En dit is niet een volledige lijst van gebouwen die een wereld van diversiteit te vinden in dit unieke spel!
Weg door Chaos spel interessanter wordt met een toenemende mate. Je nodig hebt om ervaring op te doen. Tussen de niveaus zijn er ups - een soort van een tussenstop op weg naar het volgende niveau. Elke APOM een beloning in de vorm van geld of extra artikelen. Promotie niveaus opent nieuwe mogelijkheden. En wat was aanvankelijk niet beschikbaar, wordt werkelijkheid.
Doe mee met de wereld vol chaos nu en zorg ervoor dat je spijt gewoon niet! Geniet van het spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more