Bladwijzers

Black Mirror 2

Alternatieve namen: Black Mirror 2, zwarte spiegel 2

Processor: Pentium 4/Athlon XP 1. 5 GHz

RAM: 512 MB

Video: 256 MB geheugen

Schijfruimte: 6 GB

Black Mirror 2 - het tweede deel van de populaire games in het genre van de klassieke adventure, ontwikkeld door een kleine Duitse team Cranberry Production. Voortzetting van het spel niet aan ons te openbaren alle geheimen verborgen in de eerste game, maar vertellen ons een heel nieuw leven verhaal van de vloek van de Gordons, ongelukkige eigenaren van donkere en mysterieuze landhuis. Black Mirror 2 spel gehouden overdraagbaar sombere sfeer en omgeving van zijn voorganger.

Korte

Als de makers van het eerste deel van het spel wervelde rond het hele verhaal met dezelfde naam en de landgoederen van het begin gooien speler in de dikke van de dingen, mysterieus, mystiek en angstaanjagend, besloten de auteurs om een ​​beetje verder de andere kant op, voordat de speler geleidelijk onthullen plotwendingen. In Zwarte spiegel 2 begint allemaal voorbij onschadelijk voor ons is klein en erg leuk stadje, waar, zo lijkt het, de grootste overlast is chagrijnig hoofdpersoon. En niemand vanaf het begin waren we niet verteld over de bergen van lijken of vreselijke vloek, maar een doorgebrande zekering, die moeten worden gecorrigeerd door te gaan naar de kelder. Ernstige bochten in het begin niet, staan ​​we voor een gewone jongen, Darren Michaels zal dwalen door de mooie stad, kennismaking met zijn even mooie mensen, en nachtmerrieachtige familie Gordons ontmoeten we behalve op de vergeelde foto's. Maar het is voor het moment, op een punt in het spel Black Mirror 2, alles op zijn kop en de gebeurtenissen beginnen te ontvouwen met angstaanjagende snelheid. Hier tragisch chief held in het ziekenhuis mist zijn moeder, en een mysterieuze vreemdeling, die we ontmoetten in de gevangenis en het lokale politiebureau gaat iets vreselijks en angstaanjagend ons vertellen. Stap-voor-stap Zwarte spiegel 2, pas sinds kort leek het spel om ons het licht en zonne-energie, zal overdrijven, die alle de mist van angst en algemene achterdocht.

Gameplay

Game plan, net als veel spellen van dit genre, is teruggebracht tot het oplossen van de mysteries van onophoudelijke, het ontrafelen van de puzzels en het vinden van antwoorden op de vragen die opduiken als het verhaal vordert. Het belangrijkste in Zwarte spiegel 2 is ongetwijfeld het verhaal, hij moet ervoor de speler doorbrengen time tracking intonaties in de dialogen, het bekijken van video's en herinneringen van game karakters. Zo snel in staat zijn om volledig te begrijpen alle wendingen van het verhaal, de technische kant van het spel zelf wijken naar de achtergrond en het besluit zal de volgende puzzel is niet zomaar een moeilijke puzzels, maar een manier om erachter te komen wat de toekomst ons een spelletje Black Mirror 2.

Adventure 2. 0

Zwarte spiegel 2, wordt het spel gevuld met klassieke als voor alle leden van deze game genre, en grote vernieuwingen die zoektocht is niet zo gebruikelijk. Iedereen die ooit heeft gespeeld in quests, zou de logische inconsistentie van moves zien in het oplossen van de meeste puzzels, toen een set van gewoon water wordt het een complexe keten van acties met het zoeken emmers, goed aangepast om dit op te lossen zeer goed, wanneer het veel gemakkelijker zou zijn om water te halen de buurt van open water of fontein. Hier zijn de logische incidenten indien aanwezig, is niet zo duidelijk en het geheel gameplay niet veel beïnvloed. Naast alle essentiële inherent aan het genre van games opgeslagen bijna in zijn oorspronkelijke vorm - sloten en kluizen, het verzamelen van nuttige dingen, vervolgens om te zetten in werkeenheden, reparatie van gebroken, dit alles zal in overvloed hier.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more