Bladwijzers

Ontwerp

Alternatieve namen: Ontwerp spel Draft Online

In 2009 Bedrijf Omerta Online en "Ooievaar" werd vrijgegeven aan de wereld van een dergelijk groot-publiek gerichte project als online game Draft . En dit publiek en toeschouwers voortdurend gevraagd door de afwezigheid van de inhoud en het belangrijkste voordeel van het project te beperken - een geavanceerd gevechtssysteem dat kan voldoen aan de behoeften van de meeste "browser" gamers.

Alvorens over te gaan naar stap Ontwerp Inschrijving in het spel , zorg ervoor dat u hebt:

1) computer met internettoegang;

2) 1 GB RAM

3) monitor met een resolutie van 1024x768;

4) Adobe Flash Player (minimaal 9. 0) en de browser ondersteunt.

Bent u de trotse eigenaar van al het bovenstaande, kunt u veilig naar de officiële website van het spel, om de pagina Registratiekaarten . Verplichte velden hier zijn de volgende:

· Je echte e-mail; [_11_ ]

· Gebruikersnaam - de naam van het spel;

· Wachtwoord;

· Drawn bevestigingscode.

Na het lezen en accepteren van de gebruikersovereenkomst door het plaatsen van een vinkje in het lege kleine venster stadium Draft registratie volledig ingevuld. Vervolgens moet je een karakter aan te maken, maar als je wilt - en het "geheel" van de drie. In dit geval wordt het volgende systeem van bonussen:

→ voor de oprichting van I held vertrouwt 1000 munten;

→ voor II - 200,

→ voor derde - in totaal 100 zilverstukken.

Al uw (en alleen uw) tekens kan een unieke uitstraling, goed spel bronnen (diversiteit van de beschikbare externe criteria) maken het mogelijk niet beknibbelen op de looks.

Groeien en ontwikkelen Ontwerp online je held kan bouwen door middel van experience points ontvangen voor de strijd, opdrachten, etc. Tal van NPC's zullen helpen om het spel online te spelen Ontwerp , waardoor u met deze zelfde taken en missies. Ja, en dankzij zijn uitstekende interface in Draft play zal zijn eenvoudig en handig: het sorteren van alle details, zul je niet meer dan 20 nodig hebt - 30 minuten. Plus, dat speel het spel online Draft al was het nog makkelijker, hier is er een prachtig ding als kaart met de huidige locatie en het karakter en andere objecten als nodig (Stadhuis, reparatie, winkels etc.

Je zal zeker moeten worden bepaald, met welk wapen je wilt mee te vechten, hoewel het moeilijk zal zijn: de lokale verscheidenheid aan wapens is opvallend: meer dan 300 soorten van kleine wapens, gebaseerd op zowel biologische en energietechnologieën. Om een ​​beetje een beperking van de keuzes, Ontwerp-Online game online biedt de mogelijkheid om een ​​van de volgende specialisaties krijgen:

1) Sniper - bedreven in het schieten op lange afstanden. Met de hulp van een groot kaliber geweer precisie van invloed op de meest weerloze van het lichaam van de vijand, terwijl de resterende buiten de vergeldingsmaatregelen vernietiging.

2) Assault - krijger melee.

3) Shooter - een veelzijdige vechter, staat het vernietigen van vijanden, zowel dichtbij als ver weg.

Dus als je wilt Draft play online behoren, is het noodzakelijk om bepaalde combat mogelijkheden te bestuderen, opent nieuwe perspectieven voor de verschillende opname-en militaire tactiek in het algemeen.

Kort over de plot: Draft Online online game is gebaseerd op twee romans C. Lukyanenko, geëtiketteerd "Concept" en "schone kopie." Het is de perfecte combinatie van werelden, verenigd door een enkel universum genaamd de Veer. Overleven hier is niet zo gemakkelijk, maar zeer interessant. Als u wilt om jezelf te testen en door het in de best-selling boeken beschreven in persoon gebeurtenissen, doe mee!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more