Bladwijzers

Chibiki

Alternatieve namen: Chibiki

Chibiki online - gratis multiplayer game in het genre van fantasie, die een grote aanhang heeft gekregen in de hele wereld.

Online game Chibiki brengt aan de computer speler de volgende minimumeisen voldoen:

· Windows XP / Vista / 7

· High speed internet verbinding,

· Processor: Intel P4 3 GHz en hoger

· RAM 1 GB RAM

· Videokaart: Geforce FX 5800 en boven

· Minstens 5 GB vrije ruimte op de harde schijf

· DirectX 9. 0c en boven

Doe mee met het spel Chibiki is drie eenvoudige stappen. De eerste stap is

· Om de gewenste gebruikersnaam te selecteren - de naam waarmee je wil weet het spel;

· Introductie van e-mailadressen

· Je moet de gebruiker akkoord te aanvaarden en lees de regels van het spel

· En voer de nummers van de foto.

Registreer Chibiki blijven het wachtwoord bevestigen. Dan moet je de game client te downloaden - een speciaal programma dat helpt bij het weergeven van afbeeldingen en minimaliseert fouten. Klant grootte - ongeveer 1,5 GB. Chibiki online registratie is voltooid en u bent klaar om te duiken in verbazingwekkend helder, cartoon wereld zijn.

Chibiki online game gebaseerd op de enorm populaire roman in China Zhu Xian . Jezelf te beginnen om het spel online te spelen Chibiki, vind je in een wereld waar twee facties tegen

· Ware leer

· Ketters .

U moet kiezen welke partij je karakter zal houden. En de ketters, en de aanhangers van de ware leer heeft drie magische scholen.

Een ware leer is:

· Temple pure cloud . Zijn aanhangers kunnen massa voor magische aanvallen, gecombineerd en totale vermogen kill vijanden

· Klooster hemelse geluid - dit heiligdom genezers, helpers voor het aanvallen van strijders;

· Sect branden van wierook heeft de meeste krachtige spreuken, naast succesvol vergiften weerstaan.

Ketters kunnen kiezen voor jezelf een van de volgende scholen:

· Crane koning spoken strijders die bekend staan ​​om het veroorzaken van aanzienlijke fysieke schade en bestand zijn tegen magie;

· Guild acacia kan onzichtbaar worden en herleven hun bondgenoten, en ze houden ook om aanvallen die fysieke schade toebrengen gebruiken;

· School heilig witch - zeer ernstige tegenstanders bezitten sterke vloeken en goed om aan te vallen.

Game Chibiki bieden online je karakter uniek Assistant - huisdier. Huisdier helpt zijn meester in de strijd, in het bezit speciale vaardigheden. Hij kan ook wensen uit te voeren elke host, maar als zijn mate van betrokkenheid is hoog genoeg. Huisdier je kunt krijgen in een gevecht of met succes afgerond alle taken voor een beginner om zijn beloning te krijgen.

Het spel heeft een goed ontworpen combat-systeem, die niet onderdoen voor de beste games van dit genre. Gevechten walkthroughs, en de overwinning hangt af van de gekozen tactiek, als op het niveau en de eigenschappen van je karakter en huisdier. Wanneer u Chibiki spelen, kun je blijven vechten in de automatische modus, gebruik dan de eerste hulp tijdens de strijd om zijn bevoegdheden te herstellen. Massale gevechten spelers tegen spelers - een honderdtal deelnemers aan elke kant, zal niemand onverschillig laten.

Wanneer je het spel Chibiki spelen online, dan zal je niet hoeft te missen. Bij elk nieuw level voordat je nieuwe vaardigheden en mogelijkheden openen. Quests - speciale taken tijdens de uitvoering daarvan zal moeten vechten en smash zijn hoofd raadsels - bijgewerkt om de vijf niveaus.

Tijdens die zoals u zult spelen Chibiki, zult u blij zijn met een grote sociale component van het spel. Je personage kan een partner in het spel te vinden, en alle varianten van de interactie met andere spelers in te stellen.

Ondergedompeld in dit spel, krijg je om de wereld, die doet denken aan cartoons anime en niet snel in staat zijn om zichzelf los te rukken.

 

Chibiki online registratie