Bladwijzers

Stad van Transformers

Alternatieve namen: Stad trasformery

Stad van Transformers online - dit is een nieuwe gratis online MMORPG game client laatste generatie van Transformers, gemaakt op basis van haar eigen grafische engine. Dit spel is gemaakt in het genre van de Sci-Fi, waar enorme metropool veranderde in een plaats van militaire actie, en enorme humanoïde robots zijn geworden vol ihnimi bewoners.

Dus, komen in het spel moet je de stad van Transformers registratie passeren. U moet uw e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. En dan is het downloaden van de game client.

Registratie Na de wedstrijd Stad van Transformers, wordt u gevraagd om een ​​teken svogo maken: selecteer eerst de verdieping, kies dan een karakter klasse (ze in Game 6 en alle van hen hebben meer dan 80 vaardigheden), dan kan je het uiterlijk van je karakter te veranderen en toe te wijzen svogo zijn naam. Let op de kenmerken vashogo karakter, hun 23 stuks en ze zullen allemaal belangrijk zijn in de strijd. Nou, in principe alles. Laten we nu meer in detail kijken in de bestaande online game City of Transformers klassen, die werd genoemd

Assault - deze speciale melee ontwikkelde kracht en gezondheid. Uitstekende beheersing van diverse snij-en snijden wapens;

Ghost - het is snel, behendig, en geheimzinnig karakter. Is eigenaar van de twin bladen;

Technician - is een meester van ranged wapens en verschillende soorten schieten.

Kan brand uitbarstingen en zet tegenstanders op weg boobytraps;

Psionics - kan invloed hebben op vijanden op een afstand en grote schade toebrengen een ramp en immobiliseren;

Verdediger - kan bondgenoten genezen (zelfs de hele groep), en hulpstoffen aura verheffen tekens;

Technomage - beïnvloedt vijanden, waarbij aan hen dergelijke effecten als: vergiftiging, erosie, verlies van mind control, verminderde weerstand, is in staat om hulp te roepen droids.

Dus, je bent in het spel. Op het scherm ziet u instructie bericht dat u nodig hebt om zorgvuldig te overwegen zien. Gevangen in een van de 2 kleine kampen afhankelijk van de klasse, het eerste wat je hoeft te doen is praten met de NPC (NPC), die zal moeten om de baan te nemen.

Gedurende het spel Stad van Transformers online, wordt u aangeboden een verscheidenheid aan interessante, gevarieerde en uitdagende taken, die zijn onderverdeeld in verschillende soorten: Main, Side, Daily en Serial.

Na het voltooien van de eerste paar quests in het online spel City of Transformers, zal je beloning zijn eerste transformator te krijgen. Waar is, zal hij in eerste instantie niet beschikken over grote kracht en kan geen passagiers vervoeren, maar voordat je eerste vijand het eruit zal zien gangbusters. Het doden van monsters en quests voltooien, zult u regelmatig ontvangt trofeeën en awards.

Speel Game Stad van Transformers online, zal je vijanden vechten en de bescherming van de Matrix, die vele geheimen bevat. Alle evenementen zal ontvouwen in 21 regio's van de planeet, waar je verwacht een verscheidenheid van tests en gevaar. Maar het is niet allemaal spelen Stad van Transformers krijgt u de gelegenheid om de maan, de maan Amikrona bezoeken, en zelfs in het verleden of de toekomst.

Als je weet dat een van de geheimen van de Matrix, kunt u transformatoren besturen (die in het spel voor meer dan 50 soorten). Elke transformator in het spel Stad van Transformers online kan worden omgezet in een van de voertuigen (elke klasse heeft zijn eigen type van vervoer), het Aeromobile, Aerobayk wandelen of AIM.

Speel online game City of Transformers u zal beschikbaar zijn 11 beroepen, waarmee je kunt middelen te verkrijgen voor de productie van verschillende items ekipirovok, elixers, chips, en zelfs hun eigen Transformers. Voor de handel in City of Transformers online game markt en de voorgenomen veiling.

Hier kunt u gilden, bovendien, in de Stad van Transformers spel zelf kunt krijgen huisdieren (meer dan 50), die altijd bij je zal zijn, maar nooit te voeren in de strijd. In het spel zijn er andere objecten die u kunt communiceren: mechanische en elektronische apparaten, computers, teleporters, veld middelen ...

Wil je het proberen? Join Stad van Transformers geven u deze kans!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more