Bladwijzers

Beschaving online

Alternatieve namen: Beschaving online

Civilization Online - multiplayer, historisch spel. De fabrikanten biedt alle fans de kans om te spelen, die in de echte wereld, een spel waarvan het doel is het creëren, bouwen vrede, een nieuwe beschaving. En dit alles online.

Zeer blij dat het spel Civilization Online niet een krachtige instellingen van uw computer nodig. En alleen die basis systeem eisen, zoals:

 • Gemiddeld computer systeemparameters;
 • Verbinding met het internet.

Omdat de versie van het spel Civilization Online is nog niet uit in de wereld van gaming, natuurlijk, de makers hebben niet gedacht het proces van formalisering van de spelers in het spel proces. Maar vermoedelijk de volgorde en de gegevens die je nodig hebt om te voorzien in het proces - Civilization Online registratie is als volgt:

  1. Inloggen op de officiële website van het spel Civilization Online;
  2. Geef een geldig e-mailadres,
  3. Invent en noteer uw wachtwoord, bestaande uit ten minste zes letters of cijfers;
  4. Herhaal wachtwoord, en hoeft het wachtwoord niet te herhalen in de andere netwerken, om de veiligheid van je account te waarborgen;
  5. Ga naar de gameplay.

Waarschijnlijk niet zo simpel dat je dit standaard doorgaan voor een game, de manier waarop Civilization Online zou spelen. En misschien kijk je account zal vrij snel en eenvoudig. Maar dit is niet aan ons om te beslissen met u.

Wat zou je het spel online te spelen Civilization Online is niet nodig om stap voor stap te denken, aangezien dit niet de online versie van deze inhouden.

In het begin, wordt u aangeboden vier beschaving. Op dit bedrag zal niet eindigen wanneer je loopt door het spel, zal meer beschaving verschijnen. Je karakter zal niet blijven hangen in een beschaving hele spel. Het zal automatisch naar de gameplay, telkens wanneer u een bepaald doel kunt bereiken, het uitvoeren van een taak in een bepaald gebied.

Ook is het heel interessant dat u zult komen in verschillende tijdperken. Hier zullen ze zes

 • Oud ;
 • Classical ;
 • Medieval ;
 • Renaissance ;
 • Industriële ;
 • Modern .

Je zal de wereld zien in alle kleuren. En dit zal u helpen om afbeeldingen van hoge kwaliteit en goede animatie in het spel.

Maar nog steeds, net als elk spel, is er een einde aan zijn winnende. Victory zal glimlachen wanneer je een sterke beschaving. In de mogelijkheden die het grootste deel van de wereld of een van de voorwaarden van de overwinning vast te leggen - naar de top van de moderne tijd en de ontwikkeling van de ruimte Trips bereiken.

Vermoedelijk zul je Civilization online spelen gratis. Is dat voor echt geld kunt u de benodigde onderdelen en elementen te verwerven, of om de kwaliteit van het karakter voor een betere gameplay te verbeteren.

Belofte dat het spel de beste in zijn soort zal zijn. Nou, je hoeft niet altijd bieden staan ​​hun beschaving, zoals het de schepper van de wereld zou zijn.

Is het proberen waard! Het lijkt erop dat het spel Civilization Online al legioenen van fans die voor een moment niet af te wijken van het fascinerende proces moet hebben.

 

Beschaving online registratie