Bladwijzers

Civilization 5

Alternatieve namen: Civilization 5

Na het eerste deel van de veelgeprezen Civilization V projectontwikkelaars moesten het onmogelijke te doen, om de belangen van gamers te trekken en te voldoen aan al hun verwachtingen. En het is vermeldenswaard, slaagde ze! In het vijfde deel van het legendarische project uitgevoerd compleet nieuwe specificaties, terwijl de ruggengraat van het spel bleef ongewijzigd en de onderscheidende kenmerken van beschaving lees zelfs tussen de lijnen.

Civilization 5 spel zich meer interessant en spannend project. Ontwikkelaars nemen verantwoordelijkheid de bar van kwaliteit aanzienlijk te verhogen, en dus het spel wordt gerealiseerd aanzienlijk verbeterd en uitgebreid mogelijkheden voor ontwikkeling. Nu tegenstanders hebben veel meer lastig en slim worden, en om te winnen moet je meer geavanceerde strategieën en plannen te ontwikkelen. Net als in de vorige delen, bestaat de mogelijkheid in de vijfde netwerk spel, maar nu is het veel eenvoudiger en dynamischer gemaakt. En, natuurlijk, is het onmogelijk om de aandacht niet te vestigen op de graphics van het spel - niet naar waarheid, kan je dit spel noemen een waar kunstwerk.

Civilization 5 spel biedt fans een interessant verhaal. Het belangrijkste doel van het spel - ontwikkeling. Je karakter zal optreden als de leider van zijn eigen stam. En van de primitieve samenleving leider zal een echt geavanceerde en culturele natie te creëren. U zegt, de plot is een beetje zoals alle eerdere versies van Civilization? We zullen geen ruzie, er zijn echt een aantal gelijkenissen, maar trek niet te snel conclusies, het is eigenlijk een nieuw spel, om ervoor te zorgen dat je gewoon Civilization 5 kunnen downloaden en proberen een paar missies passeren.

De ontwikkelaars besloten om een ​​beetje afwijken van de gebruikelijke scherm binnenlandse politiek, en nu het menu, die alle van de grote veranderingen het karakter toont meer lijkt op een soortgelijk menu in Diablo.

Als je graag een meer vreedzame spel met minder bloedige veldslagen zien, dan, helaas, haast u teleurstellen. Als je al bekend bent met het project, leren hoe je Civilization 5 te spelen is echter niet noodzakelijk, waarschuwen dat de kwestie van de diplomatie vijfde van een stap achteruit. Ja, nu je karakter zal hebben om de vaardigheden van oorlogvoering te verbeteren. Echter, dit feit en geeft het spel een soort van charme.

Een van de meest interessante innovaties zijn de stadstaat. Terwijl de grote nederzettingen kan weigeren in de unie aan te gaan, kan de kleine stad in staat zijn om trouwe bondgenoten.

Om Civilization 5 te downloaden, moet u pre-sneltoetsen aan te schaffen. Het spel is verkrijgbaar bij veel winkels, maar bijvoorbeeld Steam regelmatig voorraden, en kun je het spel kopen en te reserveren.

Mogelijkheid om de handel in een bijgewerkte versie is vervangen door de mogelijkheid van contractering, zodat gezamenlijk onderzoek.

Hoewel die spelen Civilization 5 gratis totdat het niet mogelijk is, veel spelers toetreden tot de gelederen van elk project deelnemers.

 

Civilization 5