Bladwijzers

Clan Wars

Alternatieve namen: Clan War

Clan Wars online - is een multiplayer role-playing game, die is ingesteld in het middeleeuwse Schotland: bloedige gevechten tussen clans hooglanders.

Online spel Clan Wars is een browser-based, zodat het niet downloaden en installeren van extra programma's en geen specifieke systeemvereisten voor de computer speler te verhogen. Je hoeft alleen maar een internetverbinding en webbrowser huidige versie.

Doe mee met het spel Clan Wars verschilt van registraties in andere spellen. Om te beginnen met Clan Wars Online registratie zal u vragen om jezelf te introduceren en geef uw geslacht, en dan meteen roepen voor de strijd training. Zodat u kunt bepalen of u dit type spel of niet krijgen, en voel de opwinding van een spannende strijd. Na de slag, kijk Clan Wars zal u vragen in de standaard velden van het registratieformulier in te vullen: naam en geslacht je al hebt geschreven, het blijft aan uw e-mail box in en kies een wachtwoord.

Clan Wars online game gebaseerd op gevechten. Daarom krijgt u een karakter, het belangrijkste doel - het meest effectief te bestrijden. Daarom is uw taak als je begint het spel Clan Wars Online spelen is de juiste verdeling van de kenmerken ervan, het spel genaamd artikelen. Je karakter zal de

- Force (verantwoordelijk voor uithoudingsvermogen en slagkracht)

- Behendigheid (nodig hebt om erachter uvorotlivosti en antiuvorotlivosti)

- Intuition (verantwoordelijk voor een critical hit en de mogelijkheid om antikritu)

- Leven (zeer belangrijk voor de hoeveelheid armor gedragen)

- Intelligence (nodig om runen en belangrijk in sommige beroepen lezen)

Clan Wars online game verdeelt wapens in klassen, waarnaar het verwijst verkiest karakter wapens: een hamer, een club, een bijl, een mes, een speer en een zwaard.

Elke klasse heeft zijn eigen specifieke prestaties en capaciteit. Old-timers wordt geadviseerd om het spel forum te lezen om welke tactiek van oorlogvoering beste bij u past beslissen. Slechts twee van hen: verdediging en aanval. In een beweging, kunt u een aanval hit te maken en zet een beschermende eenheid.

Zodra je het spel start online Clan Wars, zal je vechter ervaring opdoen door te vechten met een computer bot. Deze battle mode beschikbaar is voordat je level 3 te bereiken. Hoewel, als je niet erg interessant gevecht met kunstmatige intelligentie, niveau 1 kun je al deelnemen aan duels - een op een gevecht met een andere speler. Een co 2 verdiepingen kun je lid worden van een chaotische strijd al zijn, waarbij gevechten zullen worden willekeurig toegewezen aan het team.

Speciale bril die uw functies te verbeteren -

Na elke succesvolle strijd, wanneer je in Clan Wars te spelen, zal je karakter ervaring, waarvan het niveau en het krijgen ups invloed krijgen. Ook met elk gevecht zul je vaardigheid met wapens verhogen.

Vanaf het tweede niveau, kunt u deelnemen aan een clan en deelname aan speciale clan gevechten - de gevechten voor de Guardian. De winnende partij krijgt verschillende trofeeën, prijzen en bonussen.

In het spel zijn er veel verschillende locaties - plaatsen en gebieden, die elk draagt ​​een spelfunctie. Deze

- Bank

- Gilde hunters

- Outland

- Bos

- Donker hout,

- Quarry

- Mine

- Gokken huis.

Speel Clan Wars en maak je personage op de wapens, armor en andere dingen die je in staat om 2 niveaus zal zijn. Beroepen zoals: tovenaar, houthakker, mijnwerker, Rockshaper.

Om dit te doen moet je naar het bos te gaan, mijn of steengroeve. Werktijden van het personage - uur. Het kan volledig werken zonder gereedschap, met de verbeterde instrument of meer te repareren tool. Afhankelijk van deze winning op de werkplek en de overeenkomstige stijging van de vaardigheid.

Als u geïnteresseerd bent in de wedstrijd met een goede kans om te vechten en te voelen de steun van zijn clan, de clan wars bij u passen.

 

Clan Wars online registratie