Bladwijzers

Clone Wars Adventures

Alternatieve namen: Clone Wars Adventures

Kloon Wars Adventures online - gratis browser MMO RPG spel waar gebruikers worden betrokken bij de spannende Star Wars. Game-ontwikkelaar is een bedrijf Sony Online Entertainment , uitgevers - de jongens van LucasArts Entertainment . In de plot van het spel zet de tweede en derde deel van de legendarische Star Wars. Galactic Republic kan niet de vijandelijkheden te staken en alleen en separatistische droid leger te verlaten. Op hetzelfde moment, de Jedi Order, die de klonen leidt, te popelen om uit te vinden het geheim van de Heer Sidious (Sith Lord). Degenen die zal spelen in Kloon Wars Adventures , waardoor toetreding tot de wildheid controversiële gebeurtenissen, zal er geen gratis minuten. De bewoners van deze bijzondere wereld verveling is onbekend! Bovendien, elk evenement behaagt het oog schitterend ontwerp. Mooie cartoon graphics direct vrolijken zelfs de meest norse gebruiker. Algemeen Clone Wars game met zijn vele quests, sociale gebeurtenis en personages aan te passen is meer geschikt voor tieners. Maar volwassenen vaak serieuze mensen die willen ontspannen in de vrije tijd, verslaafd aan een online project. In de lange lijst van mini-games, kan iedereen iets voor zichzelf aantrekkelijk vinden. Probeer het - niet hoeven te betreuren!

Wat is er nodig om de mogelijkheid om een ​​levendige game-wereld wonen krijgen? Eerste, Kloon Wars registratie, waarbij u in de juiste regel in te voeren gewenste vorm bepaalde gegevens (gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres). Het creëren akkakunt, worden voorbereid op het feit dat je verplicht bent acceptatie van onze gebruikersovereenkomst. Ten tweede, moet u controleren of de computer voldoet aan de volgende configuratie: besturingssysteem Windows XP of Windows Vista ; processor Intel Pentium 4 (of meer) video Radeon 8500 / GeForce 3 album ; minimaal 512 MB [ _2_] RAM. Als alles in orde is, wordt u veilig in de magische sfeer van de game wereld vervoerd.

Vanaf Kloon Wars om de Federatie kant spelen, zul je vechten met klonen. Stel je voor, je zal vechten zij aan zij met je favoriete personages van de geanimeerde serie met dezelfde naam! In dezelfde gelederen als Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda en Ahsoka Tano - voor de eer van een bewonderaar van Star Wars. Naast de ontmoeting met legendarische helden, verwacht je trouwe vriendschap met andere spelers. Elke gebruiker in staat zal zijn om jezelf een geestverwant, die altijd een praatje in zijn vrije tijd.

Dus wat precies gaar spel Kloon Wars Adventures ? Op canonieke locaties voor de serie kan veel verschillende evenementen. Na de wedstrijd Kloon Wars - is in de eerste, de meest interessante mini-games, om u te helpen deel te nemen aan races op de speeder, lightsaber duel, ruimte gevechten, schieten wedstrijden . Job en zal zijn voor degenen die graag lummelen. Bijvoorbeeld, als u zich aangetrokken ingewikkelde puzzel? Ten tweede, het is persoonlijk woningbouw en de ontwikkeling ervan. Zo kunt u het huis te verslaan naar uw smaak. De keuze van het meubilair - een van de meest plezierige momenten, zo langzaam doen. Overigens, in het huis rijdt u gasten. Het is beter om voldoende aandacht te besteden aan de binnenkant, om niet te schroeven voor vrienden. Ten derde, is de aanwezigheid in je leven virtuele huisdieren. Dat wil zeggen, iedereen kan een droid metgezel, die wordt beschouwd als vrij koel hebben. Naast zijn kring van functionaliteit kan worden uitgebreid, met andere woorden - afgestemd.

Beste fans van luchthartige avontuur, je bent altijd vrij om te beslissen wanneer en hoe dit spel te spelen. Nee om alles wat je niet verplichten. Als u zijn op zoek naar werk zonder verdere aanscherping persen, Wereld Clone passen goed! Laat aan al uw verwachtingen!

 

Clone Wars Adventures online registratie