Bladwijzers

Clash of the Dragons

Alternatieve namen: CoD

Game Clash of the Dragons is een browser based MMOG, dat betrekking heeft op kaartspellen.

In-browser based MMOG Clash of the Dragons registratie wordt gedaan door middel van een speciale website van het spel Clash of the Dragons, alsook via de bekende sociale netwerk op het internet - Facebook. Registreer online game Clash of the Dragons komt in het Engels.

Te registreren, bezoek online game Clash of the Dragons U moet het uitvoeren van de volgende stappen uit:

1) de officiële website van het spel Clash of the Dragons. Zodra je naar de site zal een inlogscherm te zien op uw account.

2) Op dit formulier moet u klikken "repertorium" te registreren.

3) Dan voordat je eenmaal geklikt, het inschrijvingsformulier zelf. Vul het voorzichtig.

4) In de eerste regel, voer uw e-mail (je e-mailadres).

5) Kies vervolgens de tweede rij Password (wachtwoord). Het voor de veiligheid van hun persoonlijke pagina kan niemand vertellen.

6) Schrijf dan Usename (uw gebruikersnaam).

7) Lees de voorwaarden, die hieronder worden gevestigd. Als u tevreden bent met alles wat in hen, markeer ze. Om dit te doen, op de muisknop over de cellen, die het tegenovergestelde van die bepalingen.

8) Klik dan op "register".

Nu wordt u beschouwd als een geregistreerde gebruiker van interessant en leerzaam spel Clash of the Dragons.

Speel het spel Clash of the Dragons Alleen gebruikers die zijn ingeschreven op de site. Vanwege het feit dat het spel Clash of the Dragons is een browser based MMOG, moet de meeste aandacht worden besteed aan u verbinding met het internet, moet hoog zijn.

Systeeminstellingen PC of laptop moet minimaal gemiddelde.

Bij binnenkomst van het spel, zal je gevraagd worden om je avatar te creëren.

In de online game Clash of the Dragons te spelen kunt u een van de klassen kiezen:

1)-Wapen basis - het is combat klasse.

2) Magic-basis - deze klasse bezit magische krachten.

Door Wapen-gebaseerde de volgende tekens bevatten:

1) Guardians - ze zijn altijd in de voorhoede van de melee. Deze klasse stand firma samen met haar bondgenoten in de lijn en tart elke aanval vijanden die durven aan te vallen.

2) Assassins - volg het pad van dolken. Zij geven de voorkeur aan een plotselinge, onverwachte aanvallen te maken - en te leveren met meedogenloos geweld en sluwe snelheid en nauwkeurigheid.

Magic Magic-gebaseerde klasse zijn onder andere:

1) Pyrelords - maakt gebruik van magische kunst, en vertrouwt op zijn geheime krachten, wanneer de strijd woedt. Ze bijzonder graag vlam te manipuleren, met behulp van een destructieve element voor aanval en verdediging.

2) Druids voorkeur om te leven in de wildernis en brengen hun dagen met de natuur. Maar toen de strijd noemt ze, en vijanden worden vernietigd, kunnen ze de enorme macht te gebruiken.

Clash of the Dragons online - dit is een spel met veel verrassingen. Aanmelden Clash of the Dragons gratis en geniet van het spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more