Bladwijzers

Call of Duty 2

Alternatieve namen: Call of Duty 2, aantal kantoor plicht, cod 2

Spel Call of Duty 2 is een spannend computerspel. Dit spel is een vervolg op het eerste deel van het spel. In Call of Duty optreden 2 gebeurtenissen in de eerste persoon. In spel Call of Duty 2 is gemaakt in de stijl shooter.

Spel Call of Duty 2 is alleen te downloaden van de officiële website van het spel. Call of Duty 2 kan alleen volwassen gebruikers. Voor minderjarigen toegang tot dit spel is gesloten.

U kunt zien over het spel Call of Duty 2 video's. In de video's kunt u vinden voor jezelf een heleboel nuttige informatie: klassen, evenementen, wapens en facties.

Spel Call of Duty 2 maakt u kennis met al mijn personages:

1. Vasily Kozlov is het Rode Leger van de 13-ste Guards Rifle Division. Hij is vertegenwoordigd in het spel als de hoofdpersoon handelt in de Sovjet-campagne. Je begint het spel voor het personage op het preventieve aanbod van de Sovjet-leger, dat 30 km van Moskou. Hij neemt deel aan de Slag om Stalingrad.

2. John Davis is een sergeant van mijn 7th Armored. Hij neemt deel aan de Noord-Afrikaanse campagne.

3. David Welch is de kapitein van de 7th Armored Division. Hij was een tank commandant in de tweede scène van de Britse campagne. David neemt deel aan supertankovyh offensief in de Noord-Afrikaanse campagne, evenals in het noord-westen van Libië.

4. Korporaal Bill Taylor is het tweede bedrijf van "D" in de 2e Ranger Bataljon. Hij is de hoofdpersoon van de Amerikaanse campagne. Bill neemt deel aan de landing in Normandië ("D-Day"), alsook de slag bij 400 in Bergshtayne. Hij nam ook deel aan de oversteek van de Rijn.

In spel Call of Duty 2 wapens gedeeld door campagne. Alle campagnes hebben gemeenschappelijke soorten wapens, maar ze zijn verschillende modellen

1. Pistool.

2. Courier.

3. Geweer.

4. Sniper rifle.

5. Granaten.

6. Gun.

7. Gun.

8. Grenade.

In het spel Call of Duty 2 kunnen spelen in verschillende modi in single player mode en in de multiplayer. Afhankelijk van de keuze van de wijze van gaming functies.

In spel Call of Duty 2 monteurs, kunt u een torrent-bestand te downloaden, maar voor deze moet je het programma op uw computer te installeren.

In spel Call of Duty 2 pct heeft verschillende campagnes:

1) Sovjet-campagne. Deze campagne bestaat uit verschillende afleveringen. Deelnemers aan deze campagne moet zeven missies uitvoeren. In Stalingrad, zijn alle evenementen van de campagne.

2) Britse campagne. Bestaan ​​uit vier afleveringen van actie in deze campagne. In de Britse campagne gebeurtenissen optreden gedurende 13 missies. Gebeurtenissen in het spel vindt plaats in drie regio's van Frankrijk, Noord-Amerika en in Normandië.

3) Amerikaanse campagne. Bestaan ​​uit drie afleveringen van de actie in deze campagne. Voor zeven missies gebeurtenissen in het spel. In de Amerikaanse campagne-evenementen vinden plaats in Berlijn.

Spel Call of Duty 2 wordt gepresenteerd op verschillende manieren:

1. Shootout - evenementen vinden plaats op verschillende locaties.

2. Team Deathmatch - event gehouden voor rekening van de twee teams.

3. Capture the Flag - je nodig hebt in deze modus om de vlag van de tegenstander te vangen en te beschermen je.

4. Hoofd - een nieuwe modus waarin je moet niet grab geven zijn hoofdkwartier.

5. Zoek en vernietig - dit is de modus waarin je moet ofwel planten een bom of voorkomen dat dit evenement.

 

Call of Duty 2