Bladwijzers

Call of Duty: Black Ops 2

Alternatieve namen: Call of Duty: Black Ops 2

Game CoDBlackOps 2 - negende legendarische project Bel van Duty en het tweede deel van de game-serie [_3_ ] Black Ops . Wereldwijde release van het spel vond plaats in november 2012. Onderscheidend kenmerk CallofDuty: Black Ops 2 [_4_ ] , en zijn voorganger - de aanwezigheid van een zinvolle en coherent plot. Nu het spel is niet een chaotische set van oorlog scènes, was ze in staat om de bevoegde plot belichamen. Project is zo geschokt het geweten van gamers die sommige van hen zijn de hoofdpersonen in verband met de helden van de populaire Hollywood-films.

Black Ops 2 [ _4_] niet van toepassing op een speciale merken, maar onverwacht voor ontwikkelaars en spelers, is erin geslaagd om de meest oprechte (ja, het was oprecht) project van het jaar geworden. Vandaag shooter CoD Black Ops 2 zou een van de meest populaire shooters genoemd worden. Hij met succes sochetaetv briljante plot, sfeervolle landschap, de oorspronkelijke taak.

Om te spelen kan beginnen, moet u (traditioneel) download CoDBlackOps 2. Torrent trackers helpen om de sprong en client installatie snel en probleemloos proces. Gaan in het project, kunt u zien dat voor de start van elke nieuwe missie, wordt de speler uitgenodigd om twee belangrijke soorten wapens kiezen en het verzamelen van alle benodigde onderdelen en toebehoren daarvan.

Zal een nieuwe versie van je acties en je personage rechtstreeks afhangen van het verdere verloop van het spel. In het spel zijn er een paar specifieke punten plot, waarin een personage zal verschijnen voor dit. De genomen beslissing BO 2 wijzigt de latere ontwikkelingen in het spel.

In de campagne "Tools" held in elke nieuwe missie zal worden aangeboden bonussen. Het zou kunnen zijn sapper vesten en nieuwe rassen van wapens en krachtige vallen. Elke nieuwe missie geopend 10 banen. Onder de voorwaarden van het spel voor het testen van de held rekenen beloningen in de vorm van extra wapens. Missies toegevoegd enkele innovaties die maken het beheer van meerdere personages tegelijkertijd kunnen worden uitgevoerd.

Bel van [_6_ ] Duty : Black Ops 2 - het spel , waarin uw belangrijkste taak zal zijn om te begeleiden. Dat wil zeggen, moet u instructies geven en ontwikkelen van een scala van combat tactiek. Moeten leren om snel te reageren op de taak razendsnel en het genereren van orders. Je moet de controlepunten te verdedigen om vijandelijke schuilplaats bestormen, bewaken en verdedig je territorium.

Om de betrouwbaarheid van de bovenstaande controleren en persoonlijk kijken naar een nieuw project, kunt u kijken op CoDBlackOps 2 video trailer, die beschrijft in detail alle functies en voordelen van het spel.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more