Bladwijzers

Code Lyoko

Alternatieve namen: Code Lyoko, Code Lyoko Code Lyoko

Game Code Lyoko - gratis, sociale en spannend in het RPG-genre. Op het eerste gezicht lijkt het misschien dat het spel Code Lyoko online behoorlijk raar. Maar het is noodzakelijk om de essentie grijpen en het blijkt dat alles eenvoudig. Veel druk je niet hoeft te doen. Voornaamste focus op het spel.

Om geen last van het proces van het spel en in het proces liep niet een slechte bootable of iets dergelijks, kunt u vergelijken met de opgegeven systeemvereisten voor de installatie van uw computer. Niets ingewikkelds, gewoon een mooie hebben

• de gemiddelde computer systeemparameters;

• verbinding met het internet;

• keyboard;

• muis.

Als het zo. Dergelijke kunnen al beginnen met het spel Code Lyoko te spelen, maar dan is er een obstakel in de weg - Code Lyoko registreer hier ook al snel en gemakkelijk. We raden u alleen Controleer de ingevoerde gegevens en vergeet niet, het is niet uw wachtwoord te verdelen. De werkwijze is als volgt:

1. Bezoek de officiële site van het spel Code Lyoko;

2. klik op de aanwijzer - om te spelen;

3. kies optie - registreren voor gratis;

4. Stel hier uw e-mailadres;

5. maak een wachtwoord, bestaande uit ten minste zes tekens

6. als je de regels van het gebruik van het spel accepteren, controleer dan het juiste vakje voor;

7. klik dan op de - registratie.

U kunt nu overgaan tot het entertainment, en beginnen te spelen in Code Lyoko.

Heb je ooit - ooit zou een wereld die bestaat op de andere kant van de wereld voorstellen. Het is in dit spel zul je bezoeken in een parallelle wereld. Als iets vreemds, maar het verhaal begint met het feit dat de gewone studenten die besloten om gewoon te verkennen, struikelen op de prachtige wezens, monsters. Het is nodig om te overleven. Het lijkt erop dat u een van hen. Wie precies - je kiest. Code Lyoko game makers bent u een keuze uit vier partijen:

• Ulrich;

• TL;

• Yumi;

• Jeremy.

Zoals in elk spel, alle personages hebben hun eigen individuele kenmerken. En de acteurs. Ze zijn allemaal uniek, elk op hun eigen manier, hebben elk hun mogelijkheden, dwingt het bereiken van elke specifieke taak.

In je recht op verschillende spelmodi te spelen, tijdens het uitvoeren van verschillende taken gaming. Hiervoor krijg je een beloning. Je karakter zal behendig draaien, navigeren door de bochten speels reageren op ongewone situaties. Alle van dit zul je snel gebeuren. Zoals in elk spel, je niet gewoon spelen, en goed na te denken door alles, denk je als een strateeg. Maar het is niet veel meeslepen, want het is niet zo moeilijk als het lijkt.

Code Lyoko spel op de markt een behoorlijk lange tijd, niet een veteraan, natuurlijk. Graphics een beetje primitief, maar kwaliteit voor zijn niveau, helder, oorzaken zoals positieve gevoelens. Muziek is specifiek, maar nog steeds niet stoppen met het spel.

Het spel is gemaakt zonder leeftijdsbeperkingen, maar toch, als je goed denken, het is ideaal voor jonge mensen.

Het lijkt erop dat alles is duidelijk en bekend. Ontspan en laat je spelen. Nu kunt u overgaan tot het spel proces. Wachten op u hier. Geniet van het spel!

 

Code Lyoko online registratie