Bladwijzers

Call of Juarez

Alternatieve namen: Call of Juarez

Game CallofJuarez lang voor de officiële presentatie veroorzaakt in de gelederen van de gamers en critici ernstige verdenkingen. In het succes van het project is eerlijk gezegd niet veel geloofd. Studio Techland tot dit project uitsluitend met het genre racen , en nu besloten om radicaal te veranderen de richting van de ontwikkeling en probeer te doen alsof [_3_ ] FPS . De tweede reden dat achterdocht veroorzaakt onder gamers - Poolse ontwikkelaar competentie. De meeste mensen gewoon niet passen in het hoofd, zoals de Polen het verhaal van Texas cowboy kan vertellen. Zoals je kunt zien, is er aas in het gat Techland . Het spel bleek te zijn echt van hoge kwaliteit en interessant.

De meeste gamers op de vraag wat de sleutel tot succes van een spel, antwoord, zonder aarzeling, dat bevoegd is storytelling - ontworpen voor detail onderdelen en allerlei nuances. In CallofJuarezрс ontwikkelaars waren in staat om alles te doen wat precies de manier waarop het is als de spelers. Ten eerste, waren ze in staat om zich te wapenen met de maximale hoeveelheid nuttige informatie, duidelijke weergave van de gebeurtenissen van het Wilde Westen. Ten tweede, ze maakte een wijs besluit om te dienen alle geheimen van het perceel wordt gemeten. Dat wil zeggen, zelfs niet verwachten dat je in staat bent om te raden wat wordt het uiteindelijke spel, proberen om het te spelen voor vijf minuten zal zijn. In dit project, nieuwe verhaallijnen te openen wanneer de tijd komt voor. De plot lijkt evenwichtig tijdens het spel.

Om het spel te starten, zul je de game client nodig CallofJuarezскачать. De procedure is eenvoudig en snel, vooral als je torrent trackers gebruiken. Na het invoeren van het project wordt u kennis met de hoofdpersonen van zijn: van dappere knul Billy woont avonturen prediker Ray, gedwongen de rol van arbiter te nemen na de brute moord op zijn broer, en vele anderen.

In het spel ontmoet je een groot aantal kleine scènes. Alle in CallofJuarezвидео hoe dan ook van invloed kunnen zijn voor de ontwikkeling van het perceel. Luister aandachtig naar alle delen van dialogen en eet ongeëvenaarde sfeer westerns. Het spel is gemaakt zo realistisch dat alle emoties van de personages tegen wil en dank, en de speler gaat door. Sommige critici hebben zich gamer zelfs uw project vergelijken met uitstekend geschreven boek, dat kan worden gelezen voor dagen zonder te stoppen.

Is aangenaam en het feit dat CallofJuarezиграть zullen geïnteresseerd zijn in het te wijten aan het mengen van verschillende genres. Het project kan in de meest interessante ideeën worden geïmplementeerd. Bovendien, elk item in de globale context ziet er heel organisch - het is een verdienste-kwaliteit verwerking.

Verdient bijzondere aandacht paard protagonist die zo realistisch dat de eerste paar minuten na het op het scherm Call of Juarez verschijnt, gamers moeten besteden aan het leren van het eruit ziet.

Voor te stellen hoe het eruit ziet in werkelijkheid je hoeft alleen maar te downloaden en te testen dit spel - geloof me, je zult er geen spijt van!

 

Call of Juarez