Bladwijzers

Call of Juarez Gunslinger

Alternatieve namen: Call of Juarez Gunslinger

Game CallofJuarezGunslinger– voortzetting van het beroemde project. Het nieuwe deel van de ontwikkelaars besloten om de Mexicaanse drugskartels opdringerige regime van good cop, bad cop af te schaffen. In dit spel, zal alles weer normaal, zal het project weer te ontmoeten om zijn klassieke vertrouwd te veel normen en standaarden.

CallofJuarezGunslingerрс begint met het feit dat in een van de kleinere zalen komt canny oude cowboy die eigenlijk draait legendarische misdadiger Silas Greaves. Bezoekers Saloon, kon natuurlijk niet zomaar voorbij de beroemde cowboy, zodat de oude man viel duizenden verzoeken om te praten over zijn leven, op zijn minst een paar van de meest interessante en naveivayuschih horror verhalen te delen. Eigenlijk, het lijkt erop dat tie ons nieuwe project. Alle in CallofJuarezGunslingerдуэли, gevechten en chirurgie - is oude herinneringen Greaves. Bij elk nieuw niveau, lijkt een nieuw verhaal gamers gewelddadige jongeren cowboy.

Om het spel moet u eerst download te beginnen CallofJuarezGunslinger. Direct na de installatie van het project en het begin van het spel zal je het gevoel een beetje ongemakkelijk. Het feit dat een dergelijke staat van dienst, zoals Silas Greaves in het spel Bel van de Juarez niet moest zelfs de meest ernstige van Hollywood-westerns voldoen. Alle door de oude cowboy genoemde personages, ontstaan ​​in het spel alleen om onmiddellijk verdwijnen uit het voor altijd. Echter, gezien de graphics en de algehele vormgeving van het spel, uiteindelijk alles begint om heel harmonieus en perfect aanvaardbaar kijken.

Continue onze CallofJuarezGunslingerобзор opmerken dat zelfs overdreven waardigheid cowboy verhalen over Greaves niet bederven de algemene indruk, integendeel - ze creëren een unieke sfeer. Naast het instellen van lozingen dunne cowboy humor, welk spel is doordrongen door en door - sarcastische grappen van toepassing op alle situaties en personages. Zodra je in deze sfeer van het project, zal je de hele betekenis van het verhaal te begrijpen. Na dit stuk CallofJuarezGunslinger zou veel interessanter zijn, want nu zul je begrijpen wat het verhaal achter het ontstaan ​​van een cowboy in een saloon en waarom hij nu woont.

In het nieuwe gedeelte van het project alle verantwoordelijkheid valt op de schouders van de hoofdpersoon, hier heeft hij geen steun - alle opdrachten en taken alleen te voeren. Wat is de waarheid, "eenzaamheid" held gecompenseerd door de mogelijkheid om verschillende vaardigheden die onafhankelijk van elkaar kunnen worden ontwikkeld verkrijgen. Kanen leert studio fotograferen twee geweren, een shotgun en het bezit van bekwame technieken melee of sniper geval.

Zelfs van ontwikkelaars bereid zijn om CallofJuarezGunslingerвидео-трейлера laat zien dat de held normaal kan verdienen ervaringspunten, waardoor het stijgt en wat besteden verdiende de ontwikkeling van vaardigheden. Verdien vaardigheidspunten is heel eenvoudig - de belangrijkste taak uit te voeren en niet bang zijn om een ​​baan aangeboden te nemen.

 

Call of Juarez Gunslinger