Bladwijzers

Ineenstorting

Alternatieve namen: Ineenstorting

Samenvouwen - het spel dat de beste tradities van de militanten gemaakt door een derde partij voldoet. Tijdens gameplay gamer kan een paar basistypen van melee gebruiken. Daarnaast biedt het project om zijn geluk te beproeven met een geweerschot en plasma wapens. Zoals geadviseerd door ervaren spelers die al te maken hebben gehad met het spel, heel efficiƫnt en effectief zijn energoudary.

Alle elementaire stappen in het project zijn in de uitgestrekte moderne echte wereld. spel vertelt over het lot van alternatieve geschiedenis van de mensheid. Het belangrijkste karakter genoemd Rodan kon deze toets gebruiken om het midden van de afwijking te krijgen. Zo was hij in staat om zijn missie op zijn eigen schouders slechts gedeeltelijk bereiken.

In het spel moet je instorten, overweegt de gebeurtenissen die zich voordoen na de anomalie niet wordt verbrijzeld duizenden kleine deeltjes, en van het brak een hoop nieuwe monsters. Echter, Rodan en overleefde. Nu de held is tussen de monsters, criminele bendes en het leger. Zijn belangrijkste taak - om zich te ontdoen van deze hel.

Priotkroem weinig sluier van geheimhouding en u vertellen dat de ineenstorting - een spel dat ons zal tonen de gebeurtenissen die zich na de verschrikkelijke ramp dat gebeurde in 2013. Na dat, de meeste van het land is veranderd, het lijkt nu meer op een of andere mysterieuze zone anomalieƫn die voorheen bestonden alleen in science fiction verhalen en novellen. Bijna al het leven op aarde stierf, mensen werden gek gaan, en de ware oorzaak van het incident kon er geen vinden.

Om het spel gestart en moet u de Sluiten downloaden en installeren op uw computer. Zodra het spel is geĆÆnstalleerd zul je in staat om het project aan te sluiten. Van daaruit zul je leren dat de zogenaamde verboden zone verschijnen verschrikkelijke demonen. En de inwoners van de stad, het besef dat om te gaan met deze kracht kunnen ze niet gekozen om alleen cordon land hek ernstige - zet betonplaten, het gebied rond de mijnenvelden te organiseren en regelen waar mogelijk geweren automatische reactie.

Sluiten kunt het downloaden voor slechts een hoge kwaliteit graphics. Alle verven adequaat overgedragen, creƫert specifieke atmosferische stemming. Je hebt om uit te voeren taken en missies spelen Rodan. Krachtig personage die is begiftigd met bovennatuurlijke krachten. Hij woont in de verboden zone, want op het moment dat de ouders niet hebben kunnen evacueren in tijd. Na hem gezien, zijn gekomen om te begrijpen dat deze man in staat is om recht te herstellen en de orde te herstellen.

Mechanica van het spel is eenvoudig, het kan worden begrepen vanuit de opname tot de ineenstorting van de video trailer: de hoofdpersoon heeft verschillende wapens om de vijand, gewapend met messen, kunt u een zwaard, en zij die nodig schiet op "beantwoorden". Deze regels zullen u helpen snel succes te behalen in het spel. Ervoor dat het project zal verleiden je om te blijven. Me niet gelooft, kijk zelf maar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more