Bladwijzers

Colonies online

Alternatieve namen:

Kolonies spel zal vertellen over de bloeiende kolonie Zel'var, dat is een bestemming voor vele avontuurlijke zielen die hebben besloten om het zonnestelsel te verlaten, en de goede oude planeet Aarde op zoek naar een nieuw leven en geluk - maar niet alle vinden wat ze zoeken. Velen waren teleurgesteld en besloot zich te wenden tot piraterij bloeiende handelsroutes tussen de vijf planeten in Game Colony, helaas kolonies leiders die hebben een grotere behoefte aan handel inkomen om technologie te ontwikkelen en banen voor de pas gearriveerde kolonisten creëren.

Voor het spelen Kolonies , zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB. Kolonies registratie neemt niet veel van uw tijd en gemakkelijk:

1. Op de hoofdpagina, selecteer "Maak een account";

2. Geef een naam aan je karakter;

3. Vul een geldig e-mail;

4. Voer een veilig wachtwoord, bevestig het,

5. Selecteer "Create".

Kolonies spel - is een kruising tussen creativiteit, horror en avontuur. Spel Kolonie streeft ernaar om als geen ander ORPG. Een nomade, creëren dorp en zijn vrienden te beschermen tegen de verschrikkelijke wezens die op de loer liggen in de bossen - dit is uw taak. U kunt het landschap, boerderij of jacht veranderen om te overleven in deze omstandigheden Kolonies online - het hangt allemaal af van je. Village Kolonies spel gemaakt en beheerd door de spelers zelf. Het spel Kolonies Online zijn basic banen, zoals landbouw (huisdieren en landbouwhuisdieren), de mijnbouw, de bouw van gebouwen (je kunt een huis te bouwen in volgens uw behoeften), vissen, houtbewerking en koken.

Kolonies online - een spel waarin je de middelen in verre ruimten waarin spelers strijden om het handelsbeleid en de technologische ontwikkeling domineren beheersen. Elke speler Kolonies Online beheert de administratie van de planeet met toegang tot een unieke bron. Om te winnen, de speler Kolonies Online moet zo veel credits koloniale middelen handel te verzamelen, upgrade-technologie, onderhouden vrije handelsroutes piraten, en eventueel besluiten van de Raad regisseren in de goede richting .

Aan het begin van elke beurt, spelers Kolonies Online inkomsten uit haar eigen middelen. Raad bijeen om te stemmen, hoe zich te gedragen met betrekking tot actuele gebeurtenissen. Het resultaat kan belonen degenen die bereid zijn om de inspanning in Kolonies spel zetten of straffen die niet van toepassing zijn die. Spelers Kolonies online kunnen allianties vormen om de stemming te beïnvloeden in een gunstige richting.

U kunt inkomen in Kolonies spel met de hulp van kolonisten die komen soms in grote aantallen, soms kleine, en worden gebruikt om de vorderingen op vijf gebieden te maken: gemeenschap, militair, handel, industrie en invloed. Na de stemming, de Raad, de spelers Kolonies online bochten of een upgrade van deze gebieden, of activeer een van hen en bieden een toevluchtsoord voor piraten in ruil voor grondstoffen. U zult Kolonies spelen en de middelen verkopen op leningen aan handelsovereenkomsten voordeliger voor u sluiten of extra middelen. Spelers Kolonies online te krijgen en betalen voor de middelen in overeenstemming met de handelsovereenkomsten.

Kolonies spel duurt tien niveaus. U kunt overwinningspunten verdienen met andere spelers (VPS) van koloniale leningen en technologische ontwikkeling. Op het einde, de speler Kolonies online met de meeste overwinningen is de winnaar.

 

Colonies online