Bladwijzers

Combat Arms

Alternatieve namen: Combat Arms

Combat Arms online - mooi en zeer interessant spel in een lange tijd al bekend zijn met het genre - een shooter. Spel tijdens haar bestaan ​​heeft opgedaan een vrij breed publiek van fans. Russian Combat Arms is relatief recent, en nu kun je spelen met echte mensen die wonen niet alleen in uw land, maar uit heel Europa en Azië. In Combat Arms, kun je spelen vanaf elke computer die is aangesloten op het internet, en is geïnstalleerd op de client.

Minimale systeemvereisten:

 • Processor Speed ​​- 2GHz
 • RAM-1GB
 • Videokaart - 128 MB

Om het spel te starten, moet u de game client downloaden. Het heeft een vrij klein bedrag, en het neemt niet veel tijd in beslag nemen. Combat Arms kunt het downloaden ga je gewoon naar de site Combat Arms. Daarnaast zal je nodig hebt om in te loggen op de client, geregistreerd op de website. In Combat Arms is gratis en zeer eenvoudige registratie. Het duurt minder dan vijf minuten. Om te registreren, moet u:

  1. Uitgevonden een inlogaccount voor
  2. Voer een sterk wachtwoord voor uw account
  3. Geef een geldig e-mailadres
  4. Lees en de gebruikersovereenkomst
  5. accepteren

Dit uw registratie voltooid in Combat Arms Online afgewerkt. Nu kun je de game client draaien, voer uw gegevens in en begin met spelen Combat Arms. Spel Combat Arms is de gehele spelwereld. Verschillende spelmodi, een vrij grote selectie van wapens, aantrekkelijke en functionele gameplay maakt het spel echt interessant en spannend.

Waarom Combat Arms spelen? Ja, in ieder geval, want alleen een arsenaal aan wapens en allerlei lotions heeft tienduizenden eenheden. En dat is niet alles. Verscheidenheid aan spelmodi laat je niet vervelen niet voor een tweede. Hier is een voorbeeld van een aantal van hen:

 • Op jacht naar spionnen - de meest opwindende van alle. Tot voor kort, alle spelers zijn op de server met een enkel commando. Maar op bepaalde plaatsen kaarten met verborgen opslag van vertrouwelijke gegevens. Het vinden van dit geval, voor u allen is drastisch aan het veranderen. Elke speler op de server probeert je te vermoorden en te stoppen om een ​​volledige set van deze koffers te verzamelen. Ze voor de volledigheid moet vier. Ondanks het feit dat je zal hebben om de hele server te jagen, is het probleem nog goed te doen. Je krijgt een aantal vaardigheden die je zullen helpen heel veel. Je wordt bijna onmerkbaar. Ongebruikelijke handigheid bonus voor de gezondheid en de mogelijkheid om sterk te verbergen u te helpen bij het uitvoeren van deze moeilijke taak.

 • Quarantine Mode - heel beroemd vandaag game mode. Het basisidee is dat een paar spelers willekeurig gekozen, veranderen in zombies en proberen anderen te besmetten. Op het eerste gezicht lijkt het misschien nogal triviaal, maar het is slechts op het eerste gezicht. Ten eerste, laten we zeggen dat zombies zijn vrijwel geen doekjes om. Reserve van de afgunst van eventuele gezondheidsproblemen. Maar bij het kiezen van de juiste tactiek van het spel kan voorkomen infectie, en zeer waarschijnlijk als winnaar uit de schijnbaar ongelijke strijd.

 • Fireteam Mode - de klassieke modus, waarin een team van acht spelers, in tegenstelling tot de zogenaamde "bots", is het makkelijker om te zeggen - de computer. Behoorlijk spannend game mode, waarmee je interactie met andere spelers.

Online game Combat Arms moeite waard om op zijn minst proberen om het te spelen. Ook als u probeert ten minste een keer om het te spelen, zul je beseffen al haar voordelen, en andere spellen van dit genre zal gewoon ophouden te bestaan ​​voor u.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more