Favorieten

Company of Heroes 2

Alternatieve namen: Company of Heroes 2

Dit voortzetting opgewacht door veel gamers. En dan, eindelijk, spel Company of Heroes 2 werd aan het volk getoond. Zeker, als gevolg van totaal verschillende standpunten, onze landgenoten in het spel onmiddellijk waren er verschillende flagrante onjuistheden. Sommige middelen zijn zelfs postte een petitie een verbod op de distributie van het spel in het uitgestrekte voormalige Sovjet-Unie. Echter, ondanks alle opmerkingen en gebreken ontwikkelaars die niet waarderen de hoge kwaliteit van het spel en de uitstekende technische eigenschappen is het simpelweg onmogelijk. Ja, en trouwens, wetende absoluut individueel oogpunt van de Canadezen en de Amerikanen op proistechenie oorlog, deze interpretatie van de gebeurtenissen, je kunt ze vergeven (alleen voor kwaliteit prestaties, natuurlijk).

Nu zul je in staat om Company of Heroes 2 spelen met behulp van volledige Sovjet-campagne. Gamers uit de hele wereld nemen deel aan de Slag om Stalingrad, in de buurt van Moskou en wonen tijdens de verovering van de Reichstag. De belangrijkste held van het project is de gevangene zit in de goelag Sliv Isakovitch. En sommige gebeurtenissen worden hersteld volgens zijn memoires. Zeker, dan, zoals geïmplementeerd in het spel alle gevechten en veldslagen uit de historisch oogpunt, en in welk licht tentoongesteld alle Russische commissarissen, tolereert geen kritiek, maar niet haasten om onze Company of Heroes 2 review sluiten, maar we zijn voorstander van technisch goed spel, maar CoH is enkel dat.

Veel belangrijker nog is hoe competent, doeltreffende en snelle uitvoering van een plan de campagne. In elke missie, het karakter moeten tegelijkertijd werken op twee of zelfs drie fronten. Het spel biedt vele opdrachten en taken, en elke nieuwe taak in te stellen voordat je zal bijdragen aan een onverwachte wending. Met elke stap eenvoudig en duidelijk op het eerste gezicht (zoals je zodra je Company of Heroes 2 kunnen downloaden zullen zien), zal de missie worden aangevuld met nieuwe taken en onverwachte bestellingen.

Het is vermeldenswaard dat het spel niet voor de zwakkeren van hart. Dus, je vijanden en gebeurtenissen, dynamisch veranderende elkaar, laat je niet ontspannen voor een minuut. Om dit te zien in persoon, kunt u de demo video Company of Heroes 2 te bekijken. Met zo'n snelle verandering van gebeurtenissen klagen over de verdraaiing van historische feiten gewoon geen tijd hebben.

Play wordt moeilijker omdat de ontwikkelaars hebben besloten om het voortbestaan ​​van zwaar militair materieel te verbeteren, dus nu voor de vernietiging van vijandelijke troepen zal moeten meer energie te besteden. In het spel, hetzelfde als in het voorgaande deel, verschijnt drie soorten bronnen:

1. Mensen.

2. Brandstof.

3. Munitie.

Om het project in detail te bekijken, raden wij CoH 2 download.

Door traditie, een zoektocht kunt u bonus punten te krijgen, waardoor nieuwe gelegenheid om de toegang tot duurdere munitie krijgen. En hoewel het spel Company of Heroes 2 gratis niet werkt, probeer jezelf in dit spel is de moeite waard - deze kwaliteit project moet elke gamer zien!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more