Bladwijzers

Cosmics: Galactic War

Alternatieve namen: KosMiks, galactische oorlog, Cosmics

Game Review Cosmics: Galactic Wars

Cosmics: Galactic Wars online - het is gratis multiplayer role-playing game waarin je in de ruimte worden genomen.

Online game Cosmics: Galactic Wars maakt de volgende minimale systeemvereisten voor de computer speler

- High speed internet verbinding,

- Processor: Pentium IV-2000

- 512 Mb RAM

- Video: 64 MB

- Minimaal 700 MB vrije ruimte op de harde schijf

- Min schermresolutie: 1024x768

- Flash Player 10. 0

- Geen proxy en firewall

- Open poort 5432 voor adresa Cosmics. ru

Doe mee met het spel Cosmics: Galactic Wars bestaat uit twee stappen:

- Authenticatie en uw e-mails,

- Het verstrekken van persoonlijke gegevens (login - gewenste gebruikersnaam, wachtwoord, geslacht).

Cosmics: Galactic Wars online registratie blijft het downloaden van de cliënt - een speciaal programma dat internetverkeer optimaliseert, vermindert fouten bij het in kaart brengen spel. Client is verkrijgbaar in verschillende versies - Licht (klein formaat) en volledig zijn.

Cosmics: Galactic Wars online game in het begin heb je de planeet waarop ze leven uitgesteld, een van de twee races: humarty en Aller. Deze wedstrijden zijn verre afstammelingen van mensen en strijden om de planeet geschikt voor bewoning. Uw taak is om je race te winnen helpen.

Wanneer je speelt het spel Cosmics: Galactic Wars online, dan zal je zeker als geanimeerde gevechten. Tijdens een gevecht, kiest u de klap toebrengen aan de vijand. Om gevechten uitvoeren invloed van een personage

- Bescherming

- Behendigheid,

- Intuition

- Force

- Levensstandaard,

- Energie.

Om de prestaties te verbeteren, op het moment van de manier waarop je het spel speelt online Cosmics: Galactic Wars is mogelijk te wijten aan de groei van het personage (niveau stijgt afhankelijk van de gedurende de gevechten opgedane ervaring), alsmede door de aankoop van verschillende items van munitie. Gewoon je karakter zal kunnen toepassen voor het gevecht verschillende stimulerende middelen die zijn kansen op winnen te vergroten.

Jongen, als je speelt in Cosmics: Galactic Wars kan zowel tussen de echte spelers, en tussen u en de computer. Om dit laatste te activeren die u nodig hebt om op de jacht en zal worden doorgevoerd op uw kaart allemaal in de buurt monsters.

Heel vaak zul je vechten met de andere race in verschillende gebieden - van neutraal, het conflict in de gebieden, die hun eigen rules of engagement hebben.

Game Cosmics: Galactic War online in de steden heeft een aantal belangrijke gebouwen dat spel functies

- Ziekenhuis (waar je herrijzen)

- Store (om verschillende dingen te kopen, waarvan de beschikbaarheid is afhankelijk van je niveau)

- Veiling (je kunt het verkopen over de dingen)

- Bank (wisselkantoor),

- Communication Centre (in het u een bericht of het versturen van een andere speler kan sturen)

- Gevangenis (het bevat de spelregels overtreders).

Om het nog interessanter te maken in Cosmics: Galactic Wars te spelen in het spel, er zijn veel computer tekens dat u een verscheidenheid van quests zal geven - ingenieuze baan, waarbij het noodzakelijk is en posrazhatsya en smash zijn hoofd raadsels. Voor de uitvoering van elke quest zul je vertrouwen unieke trofeeën.

Bioloog, geoloog, jager, psy-generic, ingenieur, biochemicus, moordenaar, medic:

Ook in het spel je personage kan elke vorm van beroep hebben. Beroep kan krijgen van het derde niveau van het personage. Beroep zal u geld en het vermogen om dingen te verkopen om hun productie te brengen.

Registreer Cosmics: Galactic Wars dompelt je onder in een wereld van ruimte gevechten tussen de twee races, en misschien aan jou is afhankelijk van uw overwinning van het volk.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more