Bladwijzers

Counter-Strike

Alternatieve namen: Counter Strike, CS

Counter Strike 1. 6 - de nieuwste versie van de populaire serie van computer games van Valve Corporation. Spel Counter Strike is een first person shooter, gebaseerd op de motor en GoldSrc Source. Alle games gratis Counter Strike beschikbaar voor het grote publiek van fans van virtuele entertainment. Dit gedeelte van het spel met succes de harten van vele gebruikers gewonnen. Mooie graphics, gecombineerd met uitgebreide gaming mogelijkheden. Counter Strike online verhaal is niet uniform. Er is een kaart, waarvan de keuze inhoudt uitdagende taken die niet toestaan ​​missen zelfs de meest actieve. Daarnaast is het systeem van team interactie brengt zijn eigen smaak aan de gameplay, leert handelen harmonieus en effectief mogelijk om gezamenlijk succes te behalen. De winnaars van de awards verstrekt goede als betaalmiddel. En het zal instemmen, is een goede stimulans om de overwinning op onze vijanden te zoeken. OD ook nog wat kruimels, maar het is niet eens gaan vergelijken met de eerste extractie. Counter Strike CS - dit avontuur verzadigde wereld waarin niet alleen speelt de rol van geluk, maar ook inspanningen.

Om een ​​legitieme deelnemer aan spannende gebeurtenissen te worden, moet je Counter Strike downloaden. Er zijn speciale programma's om u te helpen het spel te installeren. Belangrijkste hoogtepunt een nieuwe map op uw computer, omdat het installeren Counter Strike online via het geïnstalleerde spel is strikt verboden. Bovendien moet u de officiële website, waar de registratie wordt uitgevoerd Counter Strike bezoeken. Gebruikersnaam, wachtwoord, herhaal wachtwoord, e-mailadres, code foto: maak een nieuwe account, dan kunt u de volgende velden in te vullen. Daarnaast dient erop te worden gewezen dat er bepaalde minimale eisen waaraan moet worden voldaan PC. Dus geen problemen spelen Counter Strike, moet u de volgende parameters: besturingssysteem Windows XP, 500 MHz processor, geluidskaart, videokaart met 16 MB geheugen, 96 MB RAM-geheugen. Zorg ervoor dat alles in orde is, kiest de automaat kant, de wapens en plegen hun exploits!

Naarmate het spel CS - dit is een confrontatie tussen twee strijdende partijen, moet je lid worden van een van hen. Beslis voor jezelf, of rechtvaardig of gewetenloos terroristische commando. Uit welk deel u invoert is afhankelijk bediend spelactiviteiten. Er zijn drie belangrijke kaarten waar de heetste gebeurtenissen. Deze VIP Moord (terroristen proberen te VIP doden , en oproerpolitie - breng het naar een veilig gebied), Hostage Rescue (commando gered gijzelaars en terroristen poseren met lawaai) en Bomb / Defuse (terroristen moet een bommelding ontploffen, en commando's van het tegendeel te neutraliseren). Natuurlijk, naast deze, zijn er andere locaties, maar deze kaarten zijn meest gevraagde. Aan het eind van de missie spel CS1. 6 redelijk verdeelt welverdiende awards.

Om uw hard verdiende geld kan een speciale buy-zone. Dan is alles, met inbegrip van wapens en andere nuttige items verkocht ze. Zoals voor de wapenkamer, hier daar en pistolen en geweren, en scherpe wapens, bommen en granaten en geweren. Ook moet en voorwerpen, zoals een politie-schild (Shield), armor (Armor), plus helm harnas (Armor + Helm), nachtkijker (Night-Vision Goggles), tangen (Defuse Kit ). Hoe meer uw financiële mogelijkheden - zo stevig verpakt. Dus ga er voor!

Counter Strike Free biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan toernooien. Kampioenschappen zijn van amateur om dergelijke grootschalige als de wereld, dat wil zeggen, neem het beste deel van het team. Als het blijkt te zijn een deel van een van de professionele teams, het garandeert een hoop ervaringen en rijk leven. Elke vrije minuut om Do zal bij u in de gelegenheid om Counter Strike online te spelen. Steeds weer zal je proberen om terug te keren deze interessante activiteiten!

Een ander pluspunt is dat Counter Strike 1. 6 spel zijn er verschillende modellen van de gameplay. Ze verschillen in uiterlijk van de personages, dat wil zeggen camouflage op kaarten beschikbare banen. Voor terroristen, mits deze spel-modellen zoals Phoenix Faction (Oost-Europese), Arctic Avengers, Guerilla Warfare (Zweedse) en Elite Crew, en voor commando's - Seal Team 6 (US), GSG-9 (Duitse ), GIGN (Frans), Special Air Service (Engels). Deze diversiteit brengt een frisse benadering van de gameplay en oneindig gelukkig deelnemers.

Meld u aan hun eigen ervaring om alle functies van deze prachtige game-ervaring! Het feit dat vele jaren van spelen Counter Strike netwerken neta niet leiden tot een verlies aan belangstelling bij gebruikers, spreekt voor zich. We kunnen alleen maar wensen u goed humeur en veel geluk!

 

Counter Strike Online registratie