Bladwijzers

CrimeCraft

Alternatieve namen: CrimeCraft, KraymKraft

CrimeCraft Online - gratis browser spel shooter. Het is niet vreemd, vind je jezelf in is niet alleen een stad, maar in de wereld na de ramp voor het milieu. Eng? Niet bang van een hybride? Angst hier is het niet waard, en de bende van schurken die het moment vast te leggen dat zou beroven.

Aan de technische kant en de kracht van uw pc, het spel heeft nogal KraymKraft democratisch systeem eisen:

• RAM - Windows 2000/XP/Vista/7;

• CPU - 2. 2 GHz

• RAM - 1. 5 GB voor Windows 2000/XP, 2 GB voor Windows Vista / 7;

• harde schijf - 3. 5 GB

• verbinding met het internet.

Om te beginnen met het spelen online game CrimeCraft, hoeft u alleen maar te schikken in het spel. CrimeCraft registratie zal je niet blijven lang gekweld, alleen goed Controleer deze gegevens

1. Inloggen op de officiële website van het spel CrimeCraft;

2. kiezen voor de registratie;

3. voer de naam in voor uw toekomstige karakter;

4. maak een wachtwoord, bestaande uit ten minste zes letters of cijfers;

5. Herhaal de vorige wachtwoord;

6. vul uw e-mailadres in om uw account te bevestigen;

7. downloaden van de game client;

8. Voer het uit en voer uw accountgegevens.

Je krijgt de aarde, gevuld met chaos controle in gevestigde steden houdt de bendes. Opent voor u is een van die steden - stad van de zonsopgang - en mist je karakter hier.

Game CrimeCraft confronteert doel om specifieke taken en missies uit te voeren, zodat, uiteindelijk, krijg je geld en ervaring accumuleren reputatie, leer nieuwe ambachten en combat skills voor de ontwikkeling van je karakter.

Voorbeeld:

• dynamische shootout;

• personalisatie

• productie;

• zwarte markt;

• bende;

• technologie Unreal Engine.

Dynamic schietpartij - 's leiden de strijd met de helden van andere gebruikers en software vijanden. Om dit te doen, krijgt u de keuze blshoy uitrusting: wapens, explosieven en genotmiddelen.

Personalisatie - Je belichamen het karakter van het individu, de keuze van kleding, wapens, verschillende onderwerpen en vaardigheden die willen. Op zijn uniek!

Production - trofeeën kan je in een gevecht, het verzenden van de creatie van wapens, kleding of stimulerende middelen.

Black Market - kan de producten van verschillende items te produceren, verkopen of ruilen met andere personages in het spel.

Gangs - CrimeCraft te spelen onderhoudend met hun collega's, mogen een bende te maken, dus je zult je club en onderdak hebben.

Technologie Unreal Engine - laat u volledig zo'n grote en prachtige wereld gemaakt op de Unreal Engine 3 te verkennen.

Samenvattend kunnen we zeggen dat CrimeCraft - is een vereniging van third-person shooter en role-playing game met veel gebruikers die dynamische schieten, verbeterde karakter en chatten met andere spelers verbindt.

Het is hier voor u een verschrikkelijke strijd om het leven met andere vechters. De wereld wordt ondergedompeld in anarchie - het is tijd om de macht te grijpen in veilige handen en bewijzen hun superioriteit! Veel succes!

 

CrimeCraft online registratie