Bladwijzers

Crossfire: Legioen

Alternatieve namen:

Crossfire Legion realtime strategiespel met interessante missies. De game heeft een uitstekende grafische kwaliteit, wat zeldzaam is in games van dit genre. Goede muziek en goede voice-acting.

Je neemt deel aan vele gevechten, waarbij je eenheden niet altijd eenvoudige taken hebben om de vijand te vernietigen.

In de niet al te verre toekomst is bijna de hele wereld verwikkeld in een militaire botsing tussen twee internationale bedrijven, Black List en Global Risk. Maar er verschijnt een derde kracht in het strijdperk van de vijandelijkheden, en het hangt er alleen van af hoe snel dit conflict zal eindigen en in wiens voordeel.

  • Leid missies om burgers te redden
  • Vecht tegen de vijand in stedelijke omgevingen, op daken, smalle straatjes en ondergronds
  • Bereid het terrein voor op de verdediging van uw posities
  • Plan om beschermde vijandelijke doelen te veroveren
  • Laat iedereen zien hoe sterk je leger is en test nieuwe tactieken in online gevechten met spelers van over de hele wereld
  • Maak uw eigen scenario's en nieuwe niveaus met behulp van de handige ingebouwde editor

Dankzij het feit dat de game een plaats heeft om verschillende strategieƫn toe te passen tijdens de rotatie van missies, stoort het spelen ervan niet.

Je bepaalt zelf hoe je Crossfire Legion wilt spelen. Het kan een reeks moeilijke en zeer moeilijke veldslagen of eenvoudigere missies zijn.

In het begin is het de moeite waard om de tijd te nemen om eerst de campagne door te nemen. De plot erin is interessant, boeiend en zal niemand onverschillig laten.

Nadat je zo ervaring hebt opgedaan, gevechtstactieken hebt geleerd en verschillende soorten strategieƫn op het slagveld onder de knie hebt, kun je doorgaan naar een van de multiplayer-modi.

  1. Chatten, vrienden maken en allianties aangaan
  2. Voer gezamenlijke missies en taken uit of bundel je krachten om te proberen een sterkere tegenstander te verslaan
  3. Vecht onderling om erachter te komen wiens leger sterker is
  4. Samen rennen

Dit alles maakt het spel erg dynamisch en gevarieerd. Experimenteer op het slagveld, soms bepaalt de juiste plaatsing van troepen de uitkomst van de strijd nog voordat de strijd begint. Bovendien is het erg belangrijk om de soorten troepen en uitrusting te kiezen die nodig zijn om de taak te voltooien, en elke keer kunnen het verschillende voertuigen en krijgers zijn, afhankelijk van de missie.

Gevechten vinden plaats in realtime. HeroĆÆsche leiders voeren het bevel over troepen krijgers. Kies welke van hen je strijders in de strijd zal leiden. Elk van de leiders heeft zijn eigen sterke punten en unieke vaardigheden, die ook gelden voor de soldaten onder zijn leiding. Soms zal het moeilijk zijn om een commandant te kiezen die het waard is om uw mensen te leiden. Bovendien kunnen totaal verschillende talenten nuttig zijn voor het uitvoeren van verschillende taken. Kies verstandig.

Ontwikkelaars zijn het spel niet vergeten. Heel vaak worden er updates uitgebracht die meer missies, nieuwe gebieden, meer kansen in online gevechten en bugfixes brengen.

Crossfire Legion gratis downloaden op PC zal helaas niet werken. De game kan worden gekocht op het Steam-platform of op de officiƫle website van de ontwikkelaars.

Begin nu met spelen om geweld te gebruiken om het conflict van bedrijven op te lossen en burgers te redden van uitroeiing!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more