Bladwijzers

CrossFire online (Cross Fair)

Alternatieve namen: Kruis Fair, krossfaer, krossfair, krosfayr, Cross Fire, Crossfire, Cross Fire, krosfaer, crossover brand, brand kruis, steek fair

Online game Cross Fire [_4_ ] een van de meest populaire speelgoed volgers Counter-Strike. CrossFire online  multiplayer shooter met goede gameplay. Registreer CrossFire осуществляется standaard regeling. Geef een geldig adres voor het aanvangsuur van de elektronische doos. Voor houders van het vak op het Mail. ru in het spel te controleren Cross Fire [ _2_] van aard en hoeven niet - het spel zal je herkennen als een gebruiker van deze mail service. Men hoeft alleen maar in te stemmen met het gebruik van deze e-mail en voer het wachtwoord aan. Voor de rest, de wil om te spelen Cross Fire online te controleren [_2_ ] verder strekt zich uit tot alle gebruikelijke patroon: voer de gebruikersnaam en het wachtwoord, krijg activering.

Als een klassiek team shooter, spel Cross Fire online biedt gamers een keuze - om het team op een positieve functie, of lid worden van de agressors. Team "good guys» Global Risk - deze groep speciale doeleinden, die met pensioen strijders vechten voor het vredige bestaan ​​van de gewone burgers verzamelt. Ideologische ouder - Alex Lloyd (speciale RAF), de huidige leider - Amerikaanse ondernemer Michael Norman, vroom vereert Lloyd grondbeginselen terrorisme te bestrijden en de vrede van de wereld gemeenschap te behouden. Het team van speciale agenten Black List (voornamelijk uit het Midden-Oosten) proberen dit te worden ontmoedigd. Wie is de oprichter en voor wiens rekening is de financiering van de groep - is niet bekend. Zij voeren opdrachten van verschillende groepen en terroristische organisaties. Dat is de essentie van het spel confrontatie.

Met betrekking tot de methoden en manieren van vechten. Zelfs als Cross Fire spelen u beslist voor de eerste keer, zal het vrij gemakkelijk te navigeren, het arsenaal voor vechten is: granaten, pistolen, machinegeweren, geweren en bajonet "snack."

Speel het spel online Cross Fire is interessant omdat dat als nivellering je karakter in uw winkel kunt u extra apparatuur en elementen van gevechtsuitrusting, die de ontwikkelaars beloven regelmatig te actualiseren kopen. De accumulatie van ervaring is ook belangrijk, want dankzij hem is er vooruitgang op de carrièreladder. Plus, als je de rang aanpassen (natuurlijk omhoog), het karakter krijgt nieuwe vaardigheden en mogelijkheden. Bijvoorbeeld door een officier of sergeant, hij kan een pistool schieten, hij was niet eerder beschikbaar.

Van wat anders zou moeten weten wie nemen spelen Cross Fire [ _3_] misschien vergeten de vier spelmodi:

  1. Team Death Match - klassieker van het genre, hier alle acties die gericht zijn op het elimineren van de vijand;
  2. Elimination - wat betekent dat het spel problemen die regeling is niet veel verschillend van de eerste, goed, behalve dat sommige momenten;
  3. Zoeken & Destroy - hier de dappere mannen van Global Risk [_3_ ] belast met een missie om een ​​object op te slaan,
  4. Ghost Mode - De originele game mode, waardoor om het spel Cross Fire spelen online zal zijn interessanter dan het andere team shooters. Hier de slechteriken uit de Black List krijgt een bepaalde handicap - ze onzichtbaar. True, kan worden gebruikt als wapen alleen messen. Zij zijn bedoeld, natuurlijk, destructieve - Global Risk klap beschermd object. Herkennen terroristen zal worden door het horen van het geluid van voetstappen op tobish.

Cross Fire online game sympathieke liefhebbers "shooters" in de geest van CS . Red de wereld publiek van georganiseerde terroristische groep - dit is de taak van de huidige geympleera! Heeft spannende achtervolgingen niet uitstellen en dodelijke duels meld je dan nu. Game Krosfayr staat voor u klaar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more