Bladwijzers

crossoutbar

Alternatieve namen: Krossaut

Crossout Game: A World Without Compromise

Crossout is een unieke nieuwe MMO-actiegame waarin actie plaatsvindt in een gekke post-apocalyptische wereld. Je bent omringd door een verwoeste stad, die ooit een bloeiende metropool was. Nu ligt hij in puin en vechtmachines, gemaakt door jou en andere spelers, rijden rond in de labyrinten van lege straten.

U wordt gewacht door het huidige ontwerpbureau dat zichzelf zou moeten leiden. Elke speler heeft zijn eigen werkplaats, waarin hij wonderen creëert, uit afzonderlijke materialen een formidabele auto verzamelt en deze vervolgens herleeft. Stelt u zich eens het openingspotentieel voor van deze bezetting!

Destructieve door de mens veroorzaakte oorlogen

Start Crossout-spel om te vechten voor de oorlog. Je missie is duidelijk - schieten en winnen, overleven in een ruimte waar geen mensen meer zijn. Alleen machines met monsterlijke wapens blijven vechten, gedreven door hun eigen idee.

Je moet Crossout downloaden om te beginnen met het ontwerpen van modellen van je eigen machines, deze uitrusten:

  • Broney
  • Wapens
  • Turn Away
  • Wielen
  • Anti-zwaartekracht platform

Elk detail dat je zelf moet ontwikkelen, of het nu om een ​​raketwerper, een machinegeweer of een kettingzaag en een boor gaat. Verbind de fantasie en bedenk unieke uitrusting om een ​​sterkere tegenstander te worden. Nu ben je de leider van de stalen gemotoriseerde soldaten die geen angst kennen, op de vijand bewegen, hem omringen en vernietigen.

Verzorg de details voor melee en varieerde. Nauw contact kan niet worden vermeden en als het pantser is uitgerust met extra "verrassingen", zal het gemakkelijker voor u zijn om de aanval te weerstaan ​​en af ​​te weren. Het zal de vijand ook pijnlijker "steken" en een nuttig ding uit zijn auto bijten, waardoor het zijn voordelen en bescherming ontneemt. Je hebt auto's nodig voor lichtere en zwaardere voertuigen voor verschillende taken. Sommigen maken snelle manoeuvres en verkenningen, terwijl er formidabele krachten worden opgerold.

Interactie met spelers

Verbeterde en unieke ontwerpen kunnen op een veiling aan andere spelers worden aangeboden. Dit is wederzijds voordelige handel, waar iedereen zijn militaire creaties verkoopt. Wees creatief en moedig, zodat er veel vraag naar uw product zal zijn. Ook kunnen voorwerpen na het gevecht op het veld worden opgehaald. De apparatuur die je hebt vernietigd laat veel bruikbare, waardevolle dingen achter en verdwijnt niet en komt niet bij anderen die willen profiteren, ze sneller ophalen.

Sluit je aan bij iPlayer Crossout en start het gevecht met gevaarlijke gepantserde personendragers. Eén schot kan het wapen van de vijand vernietigen of de verdediging beschadigen, waardoor zijn vechtkwaliteiten verminderen. In eerste instantie zal het vermogensniveau niet zo hoog mogelijk zijn, maar als je ervaring opdoet en punten verdient, kun je pompen en je zelfrijdende wapens verbeteren. Je hebt alle kans om een ​​sterke tegenstander te worden:

  • Constructie van innovatieve machines
  • Door deel te nemen en te temperen in gevechten
  • Verzamelen van een verzameling gevaarlijke wapens
  • Verkopen van zeldzame artefacten tegen een hoge prijs

Dit is een geheel nieuwe benadering van het creëren van de spelwereld. Zelfs landschappen met vervallen gebouwen zien er aantrekkelijk uit. Kom met opane machines, rangschik een echte weergave van het dood ballet, ontleed ze, overwin slim het puin van stenen, doolhoven van overblijfselen van muren, open velden, zure moerassen. Het gevecht zelf ziet er ook spectaculair uit - het knarsen van metaal, vonken als een waaier, klonten aarde onder de wielen.

De eerste minuten dat je in de speelruimte bent, zijn al geladen met opwinding en met de wens om snel te gaan acteren. Dit draagt ​​bij aan het originele verhaal, een populair genre, geweldige graphics, een ongewone benadering van de ontwikkeling van evenementen en interessante speciale effecten.

 

Crossout - registreren en spelen!