Bladwijzers

Kristalreis

Alternatieve namen: Crystal Jurnay, Crystal Journey

Game Crystal Journey - een fantastisch avontuur voor kinderen

Nieuw magisch verhaal uit de wereld van anime staat klaar om het spel Crystal Journey te vertellen. Het bloeiende, mooie land van Talimore wordt ontheiligd door de meedogenloze duivel met zijn leger van rusteloze demonen. Vele lichte ridders polijsten hun harnas en scherpen hun zwaarden om defensieartefacten te activeren onder de niet aflatende aanval van de vijand.

Gerestaureerde wereld liet de inwoners van Talimor een pauze nemen van de oorlog. Maar, herinnerend aan de perfide aanval van de vijand, bleven ze waakzaam, en dit is goed, omdat de duistere machten opnieuw begonnen te bewegen. Ze namen hun nederlaag als een belediging, en ze willen wraak nemen.

De duivel heeft een nieuwe tactiek ontwikkeld, die besluit de meest pijnlijke slag in het koninkrijk te brengen - de schattige prinses Alice te ontvoeren, terwijl ze vlekkeloos vlinders vangt, een grappig lied zingt. Een lief meisje moet gered worden - alleen dan zal Talimor weer gelukkig zijn. Ruil nu al onverschillig en dapper door krijgers, klaar om de Crystal Journey te spelen, vecht tegen het intimideren van het kwaad.

Volgend en bezinkend down

.Elke dappere mensen zijn welkom in het browseravonturestuk. Menu's en dialogen zijn in het Russisch en dit zal het begrijpen van taken die rijkelijk zijn besprenkeld vergemakkelijken. Je hebt een gevaarlijke campagne en onvermijdelijke ontmoetingen met verschrikkelijke demonen, die verschillende vermommingen hebben - een gigantische pad, een roze vogel, dan een onbekend beest.

In het begin wacht elke deelnemer op Crystal Journey-registratie of een aanbod om in te loggen via Facebook of VKontakte onder de bestaande naam, waar u kunt:

 • Talk
 • Ga op forum
 • Vraag aanvullende informatie
 • Vraag een vraag
 • Meer informatie over prijsvragen en onderscheidingen
 • Krijg een prijs voor actieve promotie op het speelveld

We selecteren een personage en gaan naar de schoonheidssalon van de Rhône om het een origineel uiterlijk te geven. De salon bevindt zich in de stad Windrain, die op de heuvels van de wind ligt. Metamorfose zal pas beginnen na het voltooien van de zoektocht "Schoonheid". Na het voltooien van deze taak ontvangt u een geschenk van Rhone - coupons voor de transfiguratieworkshop.

U kunt de stijl zelf selecteren of de functie voor willekeurige selectie gebruiken en vervolgens de "vogel" in het item "Weergave" verwijderen en alle wijzigingen zien. Het is noodzakelijk om de creatieve transformatie serieus te benaderen, want alleen kortingsbonnen die je cadeau krijgt, geven je recht op een gratis bezoek aan de salon. Als u later iets wilt repareren, is dit alleen mogelijk tegen een vergoeding.

ools van management

Het is tijd om je held tot leven te brengen. Hij is klaar om zichzelf op het slagveld te werpen, met gevaren en obstakels op de weg. Het is niet genoeg om het uit te rusten met een scherp mes, je moet alle bewegingen vakkundig beheren en je vingers zullen iets te doen hebben, omdat de controle niet alleen de muis is, maar ook het toetsenbord.

Ontdekking van een samenvatting helpt je om vertrouwd te raken met alle knoppen, en al snel zul je automatisch elke sleutel vinden en aanvullende vaardigheden met functies worden geleidelijk geïntroduceerd, zodat je je gemakkelijk kunt aanpassen aan de innovatie. De spatiebalk is de meest gevraagde sleutel en de letters betekenen nuttige vaardigheden.

 • Wij scrollen door de dialogen en bevestigen de selectie
 • Zet de pijl omhoog om trappen
 • te beklimmen
 • Spatie met de pijl naar beneden - omlaag
 • Spatie met de richtingspijl (links / rechts) - normale sprong
 • Dubbele spatie met richtingspijl - lange spring
 • Vaardigheden en banken: q w e r t y a s d f g h
 • Enter start een automatische verplaatsing naar het actiepunt of overhandigd de voltooide taak

Beheers het beheer van iPlayer Crystal Journey, chat met vrienden, neem deel aan PVP-gevechten, vernietig alle monsters en gratis Alice zodat ze naar de bal kan gaan.

 

Kristalreis